domingo, 23 de diciembre de 2007

AIXI SERA LA NIT DE NADAL D'ANTENA 3

La jornada de Nit de Nadal en Antena 3 tindrà nom propi: Juan Y Medio. El presentador s'encarregarà de tres especials al llarg del dia.

La cadena ha preparat una programació especial dirigida a tota la família que inclourà, a més, continguts per a tots els gustos. Des de les 16:00 hores de dilluns que ve, 24 de desembre, Antena 3 encendrà la seua oferta nadalenca que es prolongarà durant tot el dia i fins a la matinada.

Després de l'emissió d'Antena 3 Notícies, Juan y Medio conduirà un especial de 'Diario y Medio' amb testimonis i històries personals que tindran com a protagonistes als iaios i els néts. L'altre programa vespertí de la cadena 'A 3 Bandas' també tindrà la mirada posada en estes dates i un presentador que tornarà al programa per Nadal, Ximo Rovira, qui conduïx actualment en Antena 3 'Impacto Total'.

Triple entrega de 'Els Simpson'

'Els Simpson', la sèrie d'animació de major èxit en tot el món, a més de la més vista a Espanya, invitarà als espectadors d'Antena 3 a disfrutar del Nadal. I és que estes dates han contat sempre amb la complicitat dels creadors de la sèrie, que inclouen en cada una de les temporades de la sèrie un episodi dedicat al Nadal.

Per este motiu, Antena 3 estrenarà el dilluns 24 de desembre, en prime estafe, darrere del missatge de S.M El Rei El senyor Joan Carles el capítol nadalenc de la nova temporada de la sèrie (corresponent a la 18a). Un episodi inèdit que posarà el passador d'or als altres dos capítols que oferirà la cadena amb el Nadal com a argument.

'¡Somos la eñe!'

Entre rialles. Així proposa celebrar la Nit de Nadal Antena 3 amb '¡Somos la eñe!', un especial d'humor produït per Videomedia que presentarà Juan y Medio el 24 de desembre, a partir de les 22:30 hores, després de l'emissió dels capítols nadalencs de 'Els Simpson'.

Antena 3 vol trobar a “El cuentachistes revelación” i “El mejor chiste de 2007”. Per a això, 'Somos la eñe!' plantejarà una competició entre cinc humoristes anònims apadrinats per altres tants personatges populars: Julio Iglesias Jr., Rosario Pardo, Jorge Roelas, Lucrecia i Charo Reina. L'únic requisit: tindre un do especial per a l'humor i eixa gràcia innata per a aconseguir que un acudit tinga l'efecte desitjat.

A més, els cinc concursants hauran de cenyir-se a les 10 categories que proposa el programa, que estaran molt pegades a la tradició popular amb accent espanyol: acudits d'actualitat política o esportiva, de parelles, del tipus ‘s'obri el teló', amb les sogres com a protagonistes, sobre la dialèctica mamà-papà, les consultes què em passa doctor?, o els famosos acudits de grossers. Els participants hauran d'oferir la seua millor vis còmica sobre l'escenari del Teatre Nou Alcalá (Madrid).

El jurat

Per a valorar els acudits contats pels cinc participants, '¡Somos la eñe!' comptarà amb un jurat format per tres famosos carismàtics i amb reconegut recorregut humorístic com són Arévalo, Manolo Sarriá (“Dúo Sacapuntas”) i Elena Martín (“Virtudes”). Este jurat tindrà una doble missió: triar qui és “El cuentachistes revelación” i quin és “El mejor chiste de 2007”.

El jurat haurà de prendre este doble veredicte al final del programa ja que, durant l'emissió del mateix, haurà d'anar valorant l'actuació dels concursants i els acudits que conten. En el cas de “El cuentachistes revelación”, el jurat es decantarà pel participant anònim que haja realitzat, en general, una millor posada en escena al llarg del programa.

Però abans que arribe este moment, els concursants hauran d'enfrontar-se a una última prova: la contrarellotge. En este últim repte, s'assigna a l'atzar una categoria d'acudits a cada un i hauran d'improvisar acudits d'eixe tema sense parar fins que el cronòmetre es pose a zero. Després de la prova, el jurat anuncia el nom de “El cuentachistes revelación”, qui aconseguirà un premi de 15.000 euros.

Al contrari, en la competició per a triar “El mejor chiste de 2007” entraran a concurs tant els acudits que conten els concursants anònims com els personatges famosos. De cada categoria que proposa el programa, el jurat seleccionarà un acudit que passarà a la final i, de tots els seleccionats, es triarà “El mejor chiste de 2007”.

Un mateix humor, molts accents

'¡Somos la eñe!' oferirà, fora de concurs, diferents vídeos que mostraran l'estés que està el nostre humor en molts països i en tants àmbits. Així, el programa oferirà diverses seccions sobre:

- Vídeos de parla hispana: este apartat arreplegarà l'humor de tots els països de parla hispana, els que utilitzem la “ñ”. En estes peces, ciutadans de totes les nacionalitats llatinoamericanes conten els millors acudits sobre si mateixos. (Exemple: cubans conten acudits de cubans, argentins d'argentins).

- Vídeos de professions: l'humor està en totes parts i, a més, ho sabem aprofitar… “Som la ena palatal!” mostrarà així el sentit de l'humor de professionals de diferents sectors que conten acudits sobre els seus treballs. (Exemple: funcionaris conten acudits sobre funcionaris).

- Homenatge als grans: el programa rendirà homenatge als "cuentachistes" de sempre que ja no estan entre nosaltres. En estos vídeos de nostàlgia i genialitat es recordaran els millors moments dels ‘"cuentachistes"' espanyols més emblemàtics com Gila, Tip y Coll, Eugenio, etc.

'La Nochemásbuena': humor fins a la matinada

Al terme de “Somos la eñe!”, continuarà l'humor en 'La Nochemásbuena', un espai amb les imatges més divertides de l'any que es dividirà en dos blocs. El primer, titulat “Delirantes 2007”, serà conduït per la parella de ficció més famosa de la televisió, Marisa Porcel i Pepe Ruiz, els actors que donen vida a Elvira i Fermín en 'La Familia Mata'.

Baix el nom de “Menuda Navidad”, el segon bloc estarà presentat per Juan y Medio, amb la col·laboració especial de les actrius més xicotetes de “El Internado” Carlota García, que encarna a Paula, i Denis Peña Molina, que dóna vida a Evelin, junt amb la cantant i actriu María Isabel.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele