miércoles, 17 de octubre de 2007

ANGY, DE "FACTOR X", PARTICIPARA EN UNA NOVA SERIE DE ANTENA 3

La seua estrena està prevista per a l'any que ve, no obstant això, els detalls que rodegen a este nou projecte desperten cada vegada més l'interés dels lectors.

Com ja vam avançar fa uns dies, Ana Milà abandona el serial de Telecinco 'Yo soy Bea' per a involucrar-se en esta nova dramedia. A més, la popular actriu seguirà al capdavant de 'Camera café' com a directora de màrqueting. Encara que no està confirmat oficialment les últimes dades apunten que Milà interpretarà a una de les professores del centre en la nova sèrie d'Antena 3.

I de professora a alumna, ja que segons ha conegut la premsa la productora ha fitxat la jove Angy, coneguda després del seu pas per 'Factor X', per a participar en 'Empezar de cero'. La mallorquina, de 17 anys, acaba d'acabar recentment la gravació del seu primer treball musical amb la discogràfica Sony BMG.

Segons fonts consultades per esta web, la cantant haurà de compaginar la promoció del seu disc amb el rodatge de la nova sèrie, el rodatge del qual està previst que comence en breu.

Segons pareix Angy va ser una de les més de mil persones que es van presentar al càsting realitzat per la productora per a buscar els protagonistes juvenils d'esta sèrie. Finalment han sigut al voltant de 17 els seleccionats. Segons responsables de la productora Ida y Vuelta, un dels objectius d'eixe massiu càsting va ser el de trobar noves cares per a projectes futurs.

Angy en 'Factor X'

La mallorquina va participar en el reality musical de Cuatro dins de la categoria de menors de 25 anys, tutelada per Jorge Flo. Ángela Mª Fernádez González, conegut per tots com "Angy", va ser als seus 16 anys la benjamina del programa.

Nascuda i resident a Mallorca (5 de setembre de 1990), Angy es va presentar al càsting de Madrid. Entre els seus gustos musicals li agrada molt Dani Martín de El canto del loco i Cristina Aguilera.

Abans de la seua aparició en Quatre, la seua passió per la música li va portar a participar en el concurs 'Camí de l’Èxit' de Canal 4 Mallorca. Va aconseguir un segon gran lloc. Este programa li va obrir les portes a l'autonòmica balear IB3, on va presentar el programa 'Nit d´Èxit', a més de fer proves, cantar i ser part de jurat del programa, junt amb Jaime Angalda i Victòria Maldi.

Des de la perspectiva dels professors

'Empezar de cero' continua sent el nom provisional de la nova producció de Ida y Vuelta (filial de BoomerangTV), dirigida per Antonio Mercero ('Manolito gafotas', 'Farmacia de guardia', 'Verano azul').

'Empezar de cero' serà una sèrie fresca, pròxima i realista. Estarà ambientada en un institut en què conviuran alumnes i professors. Tal com ja va anunciar la premsa especialitzada en televisió, la sèrie estarà enfocada des de la pespectiva dels nous jóvens professors que entraran a formar part del claustre amb l'inici del nou curs acadèmic.

'Empezar de cero' serà una comèdia amb tints de drama. Els problemes típics de la joventut, les seues relacions, les seues inquietuds, les seues amistats, així com les dels professors marcaran el fil argumental de la sèrie.

Igual que 'El internado' (Globomedia), la nova aposta d'Antena 3 es gravarà en alta definició i segurament no arribarà abans de final d'any. La sèrie de gran format estarà dirigida a tota la família.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele