miércoles, 17 de octubre de 2007

"STAR WARS" PREPARA EL SEU ATERRATGE A TELEVISIO

Ja ho havia anunciat després de l'estrena de "La venganza de los Sith", l'última entrega de la saga de "La guerra de las galaxias”, i ara el seu autor, George Lucas, confirma que ja es troba treballant en la sèrie televisiva que significarà retornar a l'univers que va crear fa 30 anys.

Els protagonistes de la saga no apareixeran en la sèrie

Lucas, no obstant això, ha volgut subratllar que la sèrie televisiva no tindrà els personatges principals de les pel·lícules, sinó que estarà enfocada en els secundaris. "Els Skywalker's no estan en ella, sinó que és sobre els personatges menors", va explicar Lucas sobre la sèrie al diari Los Angeles Times. El director va bromejar respecte d'això, assegurant que se centrarà en “la vida dels robots.

"No té res a veure amb Luke Skywalker ni Darth Vader ni cap d'eixos personatges. És completament diferent. Però és una bona idea i serà molt entretingut hacerlo", va agregar Lucas sobre este projecte en què els personatges, al contrari que en la sèrie d'animació “Clone Wars”, seran de carn i os.

De fet, Lucas es troba en l'actualitat treballant en una sèrie relacionada amb Clone Wars, amb la que espera marcar noves directrius respecte a la qualitat visual per a realitzar una producció setmanal.

Encara no se sap qui s'encarregarà de realitzar el guió de la sèrie, encara que el productor Rick McCallum s'està encarregant ja d'entrevistar a possibles guionistes per a sumar-los al projecte, que es realitzarà a través de les productores de George Lucas.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele