jueves, 25 de octubre de 2007

ESTHER ARROYO BUSCARA JUNT AMB EDU SOTO AL "REY DE LA COMEDIA"

La 1 de TVE estrena este dissabte en prime estafe, després de "Informe semanal", el nou talent xou d'humoristes conduït per Edu Soto, "El Rey de la Comedia", qui finalment estarà acompanyat en el programa per l'actriu i presentadora Esther Arroyo ("Channel nº 4", "¡Mira quién baila!"), a la que també veurem este dissabte en una nova entrega de "Planeta Finito" (laSexta) dedicada a Perú.

El nou concurs produït per Globomedia substituïx en esta franja al cine que TVE emetia en este mes d'octubre amb una discreta mitja del 13.1% de quota. "El Rey de la comedia", els càstings de la qual podem veure diàriament des de setembre en La 2, competirà amb la Lliga de futbol de laSexta, "La Noria" de Telecinco, i el cine d'Antena 3 i Cuatro.
20 finalistes d'un gran càsting realitzat per tot el país
El càsting que Televisió Espanyola va posar en marxa el passat 18 de juliol per a trobar a "El Rey de la Comedia" havia rebut a l'agost un gran nombre de sol·licituds. Així, en la primera fase de les proves de selecció, es van rebre unes tres mil telefonades de persones interessades a participar en el concurs.
El programa va dur a terme llavors un exhaustiu càsting per tota Espanya del que han eixit seleccionats els 20 finalistes del primer programa.

Els participants en els càsting han hagut de superar dos proves: una de contingut lliure i una altra fixada per la direcció del programa. "El Rey de la Comedia" brinda una oportunitat a tots aquells residents a Espanya, majors d'edat i amb dots humorístics, amb capacitat per a contar acudits, fer imitacions o representar monòlegs. El millor d'ells serà proclamat "El Rey de la Comedia" en el concurs presentat per "El Neng" i Esther Arroyo.

Des de camioners a "brokers"

"El Rey de la Comedia" ha buscat candidats no professionals que vullguen demostrar la seua habilitat per a fer riure i el seu talent. En les proves han predominat els acudits i les imitacions, encara que tampoc han faltat les paròdies musicals o els que apostaven pel monòleg i la disfressa.

Als càsting han acudit sobretot hòmens, espanyols i amb edats compreses entre els 18 i els 74 anys. No han faltades persones procedents de Romania, Argentina i Cuba. Quant a les professions, per les proves han passat des de funcionaris, professors, jubilats, secretàries, camioners, estudiants i brokers fins a cuiners, cambrers, dependentes, parats, enginyers de telecomunicacions o publicistes.
Els vídeos dels participants, en la web de RTVE
Els vídeos dels participants en els càstings es poden veure des de fa dos mesos en la dirección www.elreydelacomedia.com, www.elreydelacomedia.rtve.es o elreydelacomedia.es.
En la web es poden veure a més les millors intervencions de Edu Soto i també tots els vídeos casolans enviats per gent que es creu "el rey de la comedia", però que no han arribat als càsting. Des de la pàgina també es poden enviar els vídeos casolans i es podrà votar a més el vídeo més divertit de cada província.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele