martes, 9 de octubre de 2007

TELECINCO NO RENOVA "PASAPALABRA"

"Pasapalabra" acabarà el pròxim mes el seu periple en Telecinco. El concurs de BocaBoca es despedix després de quatre mesos d'emissió amb una quota mitjana del 18.4% 1.679.000 espectadors, una audiència digna encara que per davall de les exigències actuals de la cadena, la qual cosa fa molt improbable la seua renovació.

La major part de l'equip de producció de "Pasapalabra" ja ha sigut dissolt, quedant només un reduït grup de professionals tècnics de la cadena encarregats de gravar les últimes entregues del programa, segons s'ha conegut.

El popular concurs de la rosca, presentat per Christian Gálvez, no ha complit les expectatives de Telecinco en el seu tornada a televisió d'este passat estiu. Els directius de la cadena han reiterat en diverses ocasions que no volen baixar-se del 20% de quota mensual, un objectiu que implica un alt nivell d'exigència en totes les franges horàries, inclosa l'access al horari de màxima audiència, en la que Telecinco aspira a liderar, o almenys, arribar al 20%. En este sentit, el rendiment del nou “Pasapalabra” no ha satisfet a la cadena, que de moment no es planteja el seu tornada a la graella.

En el seu lloc, tal com ja estava previst, Telecinco recuperarà a principis o mitjan de novembre "Allà tu!" (mitjana del 19.5% i 2.087.000), el popular format produït per Getsmusic i conduït per Jesús Vázquez que tornarà a l'access prime estafe de Telecinco darrere d'un descans de quatre mesos.

Acceptable audiència en Telecinco, però sense lideratge

"Pasapalabra" acumula en esta temporada una mitjana del 18.4% de share i 1.679.000 espectadors, és a dir, 2.7 punts per davall de la quota mitjana de Telecinco (21.1%) al setembre i 1.1 punts menys que el seu antecessor “Allà tu!”.

A pesar dels seus acceptables registres d'audiència, el concurs de les rosques no ha aconseguit fer-se amb el lideratge de la seua banda horària en la seua lluita amb el longeu programa de successos i cor de TVE, “Gente” (mitjana del 18.8% i 1.664.000 en este curs).

A més, "Pasapalabra" està sent, amb diferència, l'espai menys competitiu de la vesprada de Telecinco enfront dels sòlids "Aquí hay tomate" (mitja del 22.9%), el resum de "Gran Hermano" (27.9%), "Yo soy Bea" (34.4%) i "Está pasando" (22.9%), el seu predecessor en la graella de què no ha aconseguit aprofitar diàriament la seua notable herència de quota.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele