martes, 9 de octubre de 2007

CUATRO CONTINUA APOSTANT PER LA CIENCIA FICCIO AMB L'ESTRENA DE LA SERIE "EUREKA"

A partir de'este dimecres 10 d'octubre Cuatro allarga la seua franja de ficció a l'incorporar a l'inici de la programació de bon matí l'estrena de la nova temporada de 'Eureka'. D'esta manera, després dels dos capítols d'estrena corresponent a 'Kyle XY', la privada oferirà la segona temporada de 'Eureka'. Amb esta decisió, Cuatro retarda en una hora aproximadament l'inici del xou de Eva Hache. La cadena pretén potenciar l'arrossegament d'espectadors de 'Kyle XY' a 'Eureka'.

La nova temporada de 'Eureka' competirà de ple amb el debat de '59 segundos' (L'1), l'espai rosa 'Si yo fuera tú' (Antena 3) i 'Caiga quién caiga' (Telecinco).

L'argument

Mai ha existit una ciutat com esta, però existix. Cap mapa pot emportar-te a ella, però s'arriba. El seu nom és Eureka. Tot comença amb l'esclat de la II Guerra Mundial. Després del desenrotllament de la bomba atòmica, El Govern nord-americà decidix crear una comunitat secreta amb grans pensadors, científics destacats i brillants investigadors per a dur a terme estudis secrets molt diferents.

Protagonitzada per l'actor Colin Ferguson (Becker, Titus, Crossing Jordan), esta divertida sèrie de ciència-ficció es convertix en tota una experiència per a l'espectador gràcies als invents dels seus excèntrics protagonistes. No en va, els habitants de Eureka han trencat amb les lleis de la física i han descobert una nova realitat. En esta ciutat tot és possible.

La sèrie acaba de tancar la seua segona temporada als Estats Units –ho va fer el passat 2 d'octubre- amb un gran èxit d'audiència. Si després de la seua estrena va aconseguir guanyar més de tres milions d'espectadors respecte a la primera temporada, esta segona ha conclòs després de mantindre's com una de les sèries més vistes del canal Sci Fi Channel.

Tot comença quan el federal dels Estats Units Jack Carter descobrix, per un accident de cotxe, el secret millor guardat pel Pentàgon: la ciutat de Eureka. A partir d'ací tot canviarà per a ell ja que, després de quedar-se atrapat en esta enigmàtica ciutat amb la seua filla Zoe (Jordan Hinson), es veurà obligat a acceptar el lloc de xèrif. Però esta no serà l'única aventura per al seu protagonista. Carter, que acabarà constantment embolicat en estranys casos, té un gran repte entre les seues mans: l'educació de la seua rebel filla, darrere d'haver-se separat de la seua dona.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele