miércoles, 24 de octubre de 2007

CUATRO PREPARA UN REALITY SOBRE BALL

Cuatro prepara un nou reality xou centrat en el món del ball. La cadena, de la mà de la productora Zepelí TV, posa en marxa 'Fama ¡a bailar!', un nou programa que permetrà descobrir noves estreles del ball contemporani i atorgar al guanyador la major recompensa que poguera imaginar: un màster d'un any de duració en una de les millors escoles internacionals de ball.

Fama és l'adaptació de 'Floor Filler', un format estrenat amb gran èxit en països com Suècia, Xile o Turquia. El programa suec, per exemple, ha tingut ja dos edicions i en la seua estrena va aconseguir les millors audiències de la cadena sueca TV3, sent líder absolut en la seua franja horària. A l'altre costat de l'Atlàntic, a Xile, es va estrenar en Canal 13 i va ser presentat per la model Cecilia Bolocco.

'Fama' donarà una oportunitat a persones que saben ballar, que es dediquen al ball o que volen dedicar-se al ball. Per a això, hauran de mostrar la seua capacitat com a artistes i avançar en el seu perfeccionament. Els candidats seleccionats per a formar part de Fama conviuran en un centre de ball per a realitzar un curs intensiu i rebran una completa formació a càrrec de coreògrafs, ballarins i professionals del món del ball.


Cada setmana els concursants se sotmetran a diverses proves eliminatòries. Per a això, Cuatro obrirà a partir de hui una línia telefònica a què podran telefonar totes les persones interessades a participar. L'únic requisit és ser major de 18 anys, i tindre coneixements o aptituds per al ball.


Després, un equip de càsting de la productora recorrerà les principals ciutats espanyoles per a realitzar les proves de selecció.En este nou programa de Cuatro tindran cabuda tot tipus d'estils des dels que es ballen en els locals nocturns fins als més urbans i dels carrers. Fama no és un programa de balls de saló, folklòrics o clàssics, encara que no descarta cap corrent.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele