miércoles, 10 de octubre de 2007

ANTENA 3 COMPRA LA SERIE "PRIVATE PRACTICE"

Antena 3 i Disney-ABC International han firmat un acord gràcies al qual la cadena privada es beneficiarà d'un paquet de sèries de ficció entre les que destaca la spin-off de 'Anatomía de Grey', segons s'ha donat a conéixer en la premsa. La nova sèrie titulada 'Private practice' i protagonitzada per Kate Walsh ha sigut de les poques estrenes que en EE.UU. Ha aconseguit colar-se entre els 20 espais amb més audiència.

'Private practice' es va situar en el seu debut en el lloc 12. A molt poca distància es va situar el remake de 'La mujer biónica', en el lloc 15. De fet, la sèrie de la superdona va aconseguir imposar-se a la spin-off de 'Anatomía de Grey' en el tram d'edat entre els 18 i els 49 anys, el preferit pels anunciants.

Un viatge dóna inici a la spin-off

Decebuda amb la seua mala sort en l'amor, la doctora Addison viatja a Santa Mónica per a visitar els seus amics de la facultat i demanar-los consell. Addison creu que Naomi (Audra McDonald) i Jackson (Taye Diggs) tenen la vida perfecta que ella desitja: un matrimoni perfecte, una filla magnífica i una clínica privada d'èxit. Però quan arriba al seu destí, Addison descobrix que els seus amics s'han divorciat i que, en la clínica no és or tot el que lluïx. Allí coneixerà un metge viudo, expert en medicina alternativa, un terapeuta insegur i a un ginecòleg que no sap tractar les dones.


Després de compartir diversos dies junt amb ells, Addison, arriba a la conclusió que, encara que la seua vida personal és un caos total, en la clínica són molt feliç. D'esta manera, decidirà deixar arrere d'una vegada la seua vida en Seattle i començar formar part del Oceanside Wellness Group.

'Anatomía de Grey"

Operacions, relacions, complicacions. Radiografies de l'ànima de pacients i metges. Sense concessions. Sense anestèsia. A cor obert. Perquè tot ací està impregnat de realitat. Però com en la vida, també hi ha temps per a riure i per a amar… amar i molt. És la medicina de la vida.

Després del rotund èxit de 'Mujeres desesperadas' i de 'Perdidos', la cadena nord-americana ABC va voler més i va encarregar la producció d'una nova sèrie capaç de repetir el dit èxit. La cosa pareixia impossible però no ha sigut així. 'Anatomía de Grey' s'ha convertit en tot un èxit que ha donat peu a una spin-off.

Qualificada com una mescla entre 'Urgencias' i 'Sexo en Nueva York', 'Anatomía de Grey' ha donat molt que parlar tant per les intrigues amoroses dels personatges com pels casos mèdics. Una sàvia mescla de drama i romanç, esguitada de tocs d'humor.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele