jueves, 25 de octubre de 2007

TELECINCO ESTRENA "CLEVER" ESTE DIUMENGE

Telecinco estrena finalment este diumenge 28 d'octubre a les 18.00 hores "Clever", el nou magazín de divulgació científica i entreteniment presentat per Emma García ("A tu lado") i Mario Picazo ("Supervivientes"), segons anuncia ja la cadena en les seues promocions.
La data inicial de llançament era el 7 d'octubre, però este s'ha anat retardant per diversos motius, entre ells la final de la Fórmula 1que va acaparar ahir la vesprada dominical en Telecinco.
Produït per Magnolia ("Camera café", "Supernanny"), "Clever" és un espai setmanal que té com a objectiu explicar de manera amena molts perquès de situacions quotidianes que ens rodegen.
Un "científic" -interpretat per un actor- completarà el grup de presentadors, amb la labor de desenrotllar cada un dels experiments i explicar-los als espectadors. Encara que els assumptes de què parlarà poden ser molt "seriosos", tot ho farà de manera amena i pròxima, de manera que qualsevol membre de la família puga sentir-se atret pel valor afegit que té l'estar aprenent en un moment d'oci.
A més, un grup d'invitats -personatges coneguts de distints àmbits- acudiran cada setmana per a participar en una sèrie de proves relacionades amb el coneixement científic i els experiments. Tots ells hauran de posar molt d'interés en no perdre, o potser es penedisquen…
Com és possible que el to agut d'un cantant puga fer miquetes un got? Quin és el mecanisme d'un coixí de seguretat? I qui no s'ha qüestionat alguna vegada la famosa "llei de Murphy": per què el pa cau sempre del costat untat de mantega? Perquè tot açò té les seues respectives explicacions científiques que se n'aniran demostrant en les distintes edicions de "Clever".
Emés amb èxit a Itàlia i Alemanya
"Clever" és un format que s'ha emés amb èxit en països com Itàlia, Alemanya o Xina, després de la seua exhibició en el Mipcom 2005, com va informar Vertele.com llavors.
Va ser estrenat el 3 de gener del 2004 en Rai Uno, baix el nom de "Mr. Archimedes", i mostrava un concurs de prime estafe en el que dos equips contesten en plató a preguntes sobre experiments científics molt visuals.
Mentrestant, la cadena alemana SAT.1 va llançar el programa el 2 d'octubre del 2005 amb una edició especial per a l'horari estel·lar dels dissabtes, que va tindre una bona acollida entre l'audiència del 14.2% (20% en el públic de 14 a 49), liderant el target comercial.
El daytime del cap de setmana, assignatura pendent en Telecinco
"Telecinco té un problema seriós en la vesprada de dissabtes i diumenges, i no cal avergonyir-se d'això. És evident que encara no hem encertat amb el producte, però continuarem buscant un format que connecte amb el públic en la vesprada…
" Així responia Paolo Vasile, conseller delegat de la cadena, als nostres internautes el passat juliol. Efectivament, i segons ha avançat hui este portal, Telecinco prepara ja un nou magazín d'entreteniment per a les vesprades dels diumenges amb Emma García y Mario Picazo al front.
D'esta manera, Emma García torna a les pantalles de Telecicno después de la finalització de "A Tu Lado", mentres que l'home del temps i màxim responsable de la informació meteorològica de la cadena donarà el gran bot a presentador després de la seua experiència com a conductor de "Supervivientes: Perdidos en Honduras" junt amb Jesús Vázquez la passada primavera.
Reforçar el Talón d'Aquil·les de Telecinco
Una temporada més -i com hem pogut comprovar durant este estiu-, la cadena de Fuencarral continua tenint els seus majors maldecaps en el Day estafe del cap de setmana, on tant Antena 3 com La Primera guanyen la partida amb claredat.
Així, a pesar de no encertar el curs passat amb el talk show "Díselo a Jordi", Telecinco seguirá apostant per un programa d'entreteniment alternatiu al cine per a les seues vesprades dominicals.
Seguint el solc de "El Hormiguero"
I és que una bona demostració que els magazines d'entreteniment tenen buit en esta franja la va protagonitzar enguany "El Hormiguero" de Pablo Motos, que també té un fort component de divulgació científica.
L'espai de Cuatro va obtindre notables registres enfront del cine de les altres cadenes, fet que li ha afavorit per a convertir-se en tira diària de prime estafe esta temporada.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele