jueves, 18 de octubre de 2007

JUAN Y MEDIO ESTRENA UN PROGRAMA EN ANTENA 3

Juan y Medio torna este divendres 19 d'octubre a Antena 3, després d'un parèntesi de quasi quatre mesos, per a presentar el nou talk show “Diario y Medio” que s'emetrà tots els divendres a les 19.00 hores en compte de “El diario de Patricia”. La producció del programa va a càrrec del mateix equip de Boomerang TV que realitza el reeixit espai de testimonis de Patricia Gaztañaga.

De esta forma, Antena 3 aposta per Juan y Medio com a substitut de Patricia Gaztañaga en el seu descans dels divendres, tasca que ha vingut realitzat anteriorment Yolanda Vázquez.

Juan y Medio té contracte vigent amb Antena 3 fins a setembre del 2008 i la cadena de Planeta compta amb ell també per a altres projectes.

El presentador i humorista almeriense es va incorporar a Antena 3 en la tardor de 2006 per a presentar “El precio justo” a través d'un contracte de dos anys de duració. Des de llavors ha conduït també la gala “Inocente, Inocente” y programes com el concurs "1 contra cien" i el talk show-debate "Paranoia semanal".

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele