domingo, 14 de octubre de 2007

"SUPERVIVIENTES" TORNARÀ A TELECINCO AL GENER

Telecinco estrenarà a mitjan pròxim gener la nova edició de “Supervivientes”, segons ha pogut saber la premsa. Després de la seua emissió a la primavera els dos últims anys, la cadena avança així a l'hivern un dels seus grans concursos-reality de la temporada.

Jesús Vázquez, el presentador estrela de Telecinco i actualment de vacacions, serà l'encarregat una vegada més de presentar la gala de “Supervivientes” des del plató del programa a Madrid.

No obstant això, no està confirmat que Mario Picazo repetisca com a conductor des de l'illa o l'enclavament selvàtic on se celebre esta vegada el concurs. En este sentit, l'home del Temps de la cadena copresentará pròximament junt amb Emma García el nou magacín setmanal de ciència “Clever”.

Per la seua banda, el reality xou que produïx Magnolia (“Camera café”, “Supernanny”) es troba ja en fase de preproducció d'esta tercera edició i buscant localitzacions en Panamà i Mèxic per a la nova aventura que viuran els famosos, si bé el destí no està decidit i hi ha la possibilitat que es repetisca a Hondures com en l'anterior entrega.

Notable audiència en les seues dos edicions anteriors

El passat 28 de juny, dijous, el triomf del cubà Nil Manrique en la final de “Supervivientes: Perdidos en Honduras” va ser vist per un 30% de l'audiència i un total de 3.773.000 espectadors. Mentrestant, el concurs va obtindre una mitjana global del 24.8% de quota de pantalla i 3.312.000 televidents.

El reality de Telecinco va tancar la seua segona edició amb un dada molt semblant al desenllaç de la seua primera entrega. Així, la victòria de Manrique només va marcar 1.5 punts menys que el triomf de Carmen Russo en l'estiu de 2006, encara que amb 100.000 espectadors més, probablement pel fet que la final de llavors es va emetre l'11 de juliol, ja entrat l'estiu i amb el consegüent menor consum televisiu.

En la seua primera edició en Telecinco, en 2006, “Supervivientes: Perdidos en el Caribe” (mitjana del 23.8% de quota i 3.315.000 espectadors) va ser recuperat amb encert per la cadena, després de diverses entregues en Antena 3 baix el nom de “La Isla/selva de los famosos” o “Aventura en África”.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele