martes, 30 de octubre de 2007

CUATRO ESTRENA EL 6 DE NOVEMBRE "GOMINOLAS"

Cuatro estrena dimarts que ve 6 de novembre, a partir de les 22:15 hores, "Gominolas", la nova comèdia produïda per Globomedia i protagonitzada per Fernando Tejero (Aquí no hay quien viva), Arturo Valls (Camera Café), Gorka Lasaosa (La Juani), Kira Miró (Cuatrosfera) i Lluís Homar (La mala educación).

D'esta manera, "Gominolas" se suma a la batalla de ficció nacional dels dimarts que ara mateix protagonitzen "Herederos" en La 1, "RIS Científica" en Telecinco y "El síndrome de Ulises" en Antena 3.

Quant a "Cuestión de sexo", l'altra comèdia espanyola que ocupava esta franja, fonts oficials de Quatre no han especificat a Vertele.com quina serà la seua nova ubicació, o si senzillament retardarà la seua emissió a les 23:00 hores dels dimarts.

El director va retardar la seua estrena

Nacho García Velilla, creador de sèries com Siete vidas o Aída, ha retardat l'estrena de la seua criatura més recent, Gominolas, que en principi arrancaria en esta mateixa setmana en Cuatro, segons informa El Diario de Sevilla.

La remodelació del segon episodi de l'esperada telecomèdia ha originat este retard. El director ha volgut eliminar aspectes de la trama que no li agradaven, per la qual cosa s'han tornat a rodar escenes del dit segon episodi.

Un "Parchís" vingut a menys

La sèrie narra, amb un humor àcid i corrosiu, la història d'un grup de de trentes anys marcats per l'enorme èxit collit en la seua infància amb el grup musical Gominolas.

Arran de la mort d'un dels seus components, aquells xiquets es retroben, 20 anys despresos, convertits en uns autèntics “joguets trencats”. Junts intentaran refer les seues vides, marcats per la fama perduda.

El repartiment

Fernando Tejero

Fernando Tejero (Còrdova, 1969) és un dels actors més reconeguts de l'actualitat, sobretot gràcies al seu paper en la popular sèrie Aquí no hay quien viva, pel que va rebre el Premio de la Unión de Actores al Mejor Actor de Televisión, el TP de Oro i el Fotogramas de Plata. A més, acumula una llarga i prolífica carrera cinematogràfica amb títols com Días de cine, Los lunes al sol o Días de fútbol, la interpretació de la qual li va valdre el Goya al Mejor Actor Revelación. Tejero té pendent d'estrena la pel·lícula Fuera de carta, dirigida per Nacho García-Velilla, que també l'acompanyarà en la nova sèrie de Cuatro.

Arturo Valls

Arturo Valls (Valencia, 1975) és un dels rostres televisius més admirats pel públic. Ha sigut un dels protagonistes de la comèdia Cámera Café, tasca que ha compaginat amb les seues labors com a reporter en Caiga quien caiga. Destaquen les seues intervencions en sèries com Aída, Un paso adelante y 7 vidas y els seus papers en pel·lícules com Torrente 2: Misión en Marbella i El corazón del guerrero. A més, ha presentat programes de televisió com Allá tú o UHF. En 2006, va rebre el Fotogrames de Plata al Millor Actor Revelació.

Lluís Homar

El prestigiós actor de cine, teatre i televisió Lluis Homar (Barcelona, 1957) és un dels grans noms de la interpretació del nostre país. En la gran pantalla ha protagonitzat importants títols com La mala educació, Los Borgia o La ciutat dels prodigis. Però els seus primers passos com a actor van començar en el teatre, sent un dels cofundadors de Teatre Lliure de Barcelona en 1976, del que més tard seria director artístic (1992-1998). El seu treball sobre l'escenari va ser reconegut en 2002 amb el Fotogrames de Plata al Millor Actor de Teatre.

Kira Miró

La presentadora i actriu Kira Miró (Las Palmas de Gran Canària, 1980) ha exercit diversos papers en televisió i en la gran pantalla. Destaquen les seues dos temporades al capdavant del programa de Cuatro Cuatrosfera. En cine ha protagonitzat títols com Crimen ferpecto, Isi & Disi, alto voltaje y Desde que amanece apetece. En la xicoteta pantalla destaquen, a més, els seus treballs en Desesperado Club Social i alguns episodis de la sèrie Los Serrano.

Gorka Lasaosa

A més de participar en diversos curtmetratges i obres de teatre, al jove actor basc Gorka Lasaosa li hem pogut veure en les pel·lícules La Juani, El deseo i la muerte i Lunes Revolución . En la pequeña pantalla ha participat en sèries com Cuenta Atrás, La torre de Babel, El Cor de la ciutat, Chapapote o no y Una abuela de verano.

El director

Nacho García-Velilla

El director, guionista i productor Nacho García Velilla és el responsable de dos les sèries televisives de major èxit en la història del nostre país. Productor executiu de les últimes temporades de 7 vidas i creador de Aída, recentment acaba d'acabar de rodar la seua òpera prima Fuera de carta, que s'estrenarà en 2008.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele