jueves, 25 de octubre de 2007

EL INTERNADO, ARA TAMBE EN LLIBRE

Planeta Junior, en col·laboració amb Antena 3 i Globomedia, ha creat una col·lecció de llibres sobre 'El Internado', la reeixida sèrie de televisió que va amitjanar un 23,8% de quota de pantalla i 4.037.000 espectadors en la seua primera temporada en la cadena.

Des de hui dimarts estan a la venda els dos primers títols: Tot el món té un secret i Un cadàver en la llacuna, que narren les aventures que van viure els professors, alumnes i personal de servici en els sis capítols de la primera temporada emesa en Antena 3, cadena que estrenarà la segona entrega el pròxim mes de novembre.

Els llibres de la nova col·lecció, els autors dels quals són els propis guionistes de la sèrie, inclouen fotogrames de la sèrie perquè els jóvens adolescents seguisquen immersos en el misteri que rodeja a este antic orfenat.

El Internado Laguna Negra és un col·legi que oculta un gran misteri en què professors, alumnes i personal de servici conviuen, aïllats enmig del no-res. Res és el que pareix, pocs són qui diuen ser i la veritat és molt més complicada del que tots creuen. Els alumnes tenen una gran carència afectiva i troben sentit a la seua existència en el seu interés per desentranyar el misteri que envolta al lloc. Els professors són adults amb un passat que desitgen oblidar.

Tot el món té un secret

Comença un nou curs i La Laguna Negra rep dos nous alumnes, Marcos y Paula, que acaben de perdre els seus pares. A partir d'ara El Internado serà el seu única llar i Héctor, el director, el seu tutor legal. També arriba María, la netejadora, que s'ha escapat del psiquiàtric en què estava interna buscant el seu fill. En la biblioteca, Alfonso, el professor d'història, està obsessionat per resoldre el misteri que s'amaga entre les parets de l'internat. Després de la seua estranya desaparició, Victoria y Carolina troben en l'ordinador del professor un correu que els pot donar alguna informació. Marcos i Iván descobrixen en l'armari de Alfonso una entrada secreta que els conduïx al porxe. Allí troben informació i uns ulls conservats en formol. Alfonso, greument ferit, intenta escapar de la cripta en què està atrapat.

Un cadàver en la llacuna

Els xics es reunixen en el cementeri amb Ricardo Montoya que els conta l'estranya desaparició de 5 alumnes de l'antic orfenat La Laguna Negra y els advertix que corren un greu perill si continuen investigant. Marcos y Carol encuentran una entrada oculta en el fons del pou. Dins trobaran la cripta amb els cadàvers de Alfonso i els cinc òrfens. Poc després la policia troba el cadàver espedaçat de Montoya. Tal com anuncien els dibuixos, primer va ser la llum i després els assassinats. En l'internat Victoria, Carol, Cayetano y Roque han trobat un passadís que comunica amb la cripta subterrània. Una vegada dins, comprovaran que una misteriosa figura els xafa els talons i que el supòsit Ricardo Montoya no és qui diu ser.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele