lunes, 22 de octubre de 2007

"LOS HOMBRES DE PACO" TORNEN PER NADAL

“Los hombres de Paco” tenen previst el seu tornada a les pantalles d'Antena 3 al gener, però el seu bot al cine haurà d'esperar. El rodatge de la pel·lícula basada en la reeixida sèrie de policies, previst inicialment per al passat mes de juliol, s'ha posposat finalment al pròxim estiu, segons va anunciar ahir el productor executiu de Globomedia, Daniel Écija, en una trobada amb els mitjans.

D'esta manera, el llargmetratge de “Los hombres de Paco” no s'estrenarà en cines de tota Espanya fins a finals de 2008.

Produïda per Antena 3 i Globomedia, el film comptarà amb tots els protagonistes de la popular ficció televisiva –Paco Tous, Hugo Silva y Michelle Jenner, entre altres- i narrarà una història policíaca i d'humor ambientada a Nova York, Madrid i Eivissa.

Rodatge a Nova York amb actors internacionals

Daniel Écija va avançar que la pel·lícula comptarà amb actors estrangers amb què ja s'està negociant i inclourà una trama d'un cas internacional en què estaran involucrats Scotland Yard i el FBI.

Antena 3 i Globomedia es van veure obligats a retardar el calendari de la pel·lícula de “Los hombres de Paco” por “un ajust de producció” - ha explicat Écija-, ja que l'intens ritme de gravació a què va estar sotmés l'equip en el passat curs no permetia compaginar el rodatge de la sèrie amb la seua versió cinematogràfica. En este sentit, Écija coment que “la televisió tenia prioritat, lògicament, perquè és el mitjà que mana en estos moments”.

La producció executiva de la pel·lícula anirà a càrrec de Álex Pina, productor de la sèrie des dels seus començaments junt amb Daniel Écija.

“Los hombres de Paco” tornen a Antena 3 per Nadal

D'altra banda, Antena 3 estrenarà este Nadal –Probablement ja al Gener- els nous capítols de la sèrie, que continuarà sent “una comèdia d'acció, basada també en les relacions personals dels protagonistes”, va explicar Écija. “En esta nova temporada s'ha donat una volta de femella a les trames sentimentals fins al punt que l'espectador es va a trobar, no ja amb triangles amorosos, sinó amb quartets”.

Antena 3 emetrà una tanda de 13 episodis, encara que hi ha encarregats a la productora un total de 26 per si la cadena decidira ampliar l'emissió sense interrupció fins a l'estiu.

En opinió del productor executiu de Globomedia, “Los hombres de Paco” és una sèrie que “beu del millor cine dels anys 60”, amb una acció que gira entorn de “tres persones a qui tot els ve gran: la professió, la parella, la família…”.

"Los hombres de Paco” es van despedir amb rècord històric

“Los hombres de Paco” es va refermar en la passada temporada en la nit del dimecres -a pesar de competir amb “Hospital Central”, amb la que va compartir el lideratge-, amb una audiència mitjana del 21.4% i 3.730.0000 espectadors en el curs i un 23.5% de share i 3.382.000 durant l'estiu. El passat 24 de juliol la sèrie es va despedir amb l'episodi “Paco: La traca final”, que va batre el seu rècord històric d'audiència (30.6% i 4.130.000).

Altres sèries que han botat al cine

“Los hombres de Paco” se sumarà així a altres programes o sèries de TV espanyoles que han tingut versió cinematogràfica, com “Compañeros” que també produïa Globomedia i emetia Antena 3; o els reality shows “Gran Hermano” i “Operación Triunfo”, els concursants dels quals es van interpretar a si mateixos en sengles films que mesclaven realitat i ficció.

En la televisió nord-americana hi ha múltiples exemples de sèries que han donat lloc a llargmetratges, entre ells “Starsky y Hutch”, “Los Ángeles de Charlie” o “Los Simpson”, que estrenaran pel·lícula enguany.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele