miércoles, 24 de octubre de 2007

PER TDT ES PODRA VORER TV3 I IB3 AL PAIS VALENCIA

Les comunitats autònomes de Catalunya, Comunitat Valenciana i Balears podran intercanviar, de manera recíproca, els senyals de les seues respectives cadenes autonòmiques, en virtut d'un acord entre les diferents administracions afavorit pel Govern, segons va informar el secretari d'Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació, Francisco Ros.

Segons va explicar Ros, Indústria elevarà divendres que ve al comité assessor de Tecnologia de la Informació una resolució que afavorirà esta possibilitat a aquelles comunitats que arriben a acords amb altres veïnes per a la transmissió de televisió. Així, en cas de necessitat, i que estes administracions tingueren els 'múltiplex' (l'amplada de banda de televisió digital) ocupats, puguen sol·licitar un tercer.


Segons va dir, esta possibilitat seria general per a Catalunya, Balears i València. El Govern pren ara esta decisió, atés que quan es va realitzar la planificació del múltiplex, no es va tindre en compte els compromisos que determinades comunitats podrien adquirir amb altres veïnes per a l'emissió encreuada de programes.


En el cas concret de Comunitat Valenciana i Catalunya, va assegurar que ambdós administracions "estan en un procés molt avançat d'acord per a afavorir esta possibilitat mútua". No obstant això, Ros va advertir que "les comunitats han de decidir" sobre el contingut del múltiplex, atés que l'espectre és limitat i pot haver-hi servicis en el futur perquè els que hi haja menys espai.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele