jueves, 25 de octubre de 2007

LA NOVA "PIJA" DE "BULEVAR 21"

Laura Manzanedo ("La selva de los famosos", "Al salir de clase") s'incorpora a partir d'este dilluns a "Yo soy Bea". L'actriu arriba al reeixit serial de Telecinco para interpretar, durant almenys deu capítols, a Amaya, una amiga pija de la infància de Bárbara (Norma Ruiz).
Manzanedo fitxa per "Yo soy Bea" després de la crida del director de càsting de la sèrie de Grundy, amb qui ja va coincidir en la ficció diària d'Antena 3 i d'esta mateixa productora, "El auténtico Rodrigo Leal".
L'actriu madrilenya, que viu a Barcelona des de fa dos anys, acaba de rodar a Itàlia la pel·lícula "Esta te". A l'expectativa de si el seu personatge té continuïtat en "Yo soy Bea", Manzanedo podria reprendre a més la seua faceta de reportera amb què va debutar fa unes temporades gràcies al programa de TVE, "Odiosas".
Seductora i traïdorenca
El seu personatge en Bea, que arribarà lluint minifalda i unes llargues ungles postisses, protagonitzarà una divertida trama en què, a l'assabentar-se que Bárbara és una simple secretària, torna a la seua vida disposada a ferli enveja.
Amaya es farà passar per la nóvia d'un milionari però, com Bárbara asegura que la seua parella, Santi (Roberto Correcher), es creu el seu engany i intentarà lligar-se'l per tots els mitjans.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele