lunes, 22 de octubre de 2007

"EL INTERNADO" TORNA EN NOVEMBRE

La segona temporada de 'El internado', una sèrie produïda per Globomedia per a Antena 3, torna el pròxim mes de novembre amb els dos ingredients que han fet d'esta producció una de les preferides de l'audiència: misteri i grans passions protagonitzades per personatges contradictoris, marcats molts d'ells per un passat tempestuós que marcarà la seua existència en el present.

La suposada mort d'un dels alumnes, la verdadera identitat ningú de la qual coneix, condicionarà en gran manera l'existència dels més jóvens en l'internat, que seran molt conscients del gran perill que corren si seguixen avant amb les seues investigacions.

En el pla de les relacions personals, dos parelles, la de Héctor y María y la de Marcos y Carolina, veuran perillar la seua continuïtat per l'existència de terceres persones.

A mesura que transcórrega la temporada, el passat es farà present i algunes de les grans intrigues se n'aniran desvelant, com és el cas dels motius pels quals la parella d'òrfens formada per Marcos i la seua germana Paula han acabat interns en "La Laguna Negra" després de la misteriosa desaparició dels seus pares.

Quant al repartiment, manté l'equilibri entre l'experiència d'actors tan reconeguts com Luis Merlo, Amparo Baró i Natalia Millán i l'aposta per nous valors com Martín Rivas, Marta Torné, Yon González, Ana de Armas i Elena Furiase.

Tres nous actors se sumen al repartiment esta temporada. Alejandro Botto, que encarna un nou professor; Blanca Suárez, que dóna vida a una alumna que irromp en el grup dels adolescents: i el xiquet Eduardo Espinilla, que serà un nét de Jacinta (Amparo Baró).

'L'internat' és una producció de Globomedia per a Antena 3, que té a Daniel Écija i Laura Belloso en la producció executiva.

Julia, una alumna rebel i manipuladora
Julia (Blanca Suárez) coneix molt bé els motius pels quals els seus mare l'ha enviat a "La Laguna Negra" però, no per això, està disposada a canviar la seua actitud altiva i capritxosa.

La fèrria disciplina de El Internado no podrà amb el seu fort caràcter. No li importen els riscos que haja de córrer per a fer la seua voluntat.

Acostumada a actuar al seu capritx, prompte intentarà imposar els seus desitjos entre professors i alumnes.

La manipulació és una de les seues habilitats més destacades i no tardarà a posar-la en pràctica. Qui decidisca no convertir-se en el seu còmplice, serà la seua víctima.

L'arribada de “la nova” afectarà de ple a Carolina (Ana de Armas) y Victoria (Elena Furiase), acostumades a tindre una habitació per a elles soles. No obstant això, el dormitori no serà l'única cosa que haja de compartir Carol, que veurà com Vicky, la seua amiga de tota la vida, es deixarà portar per Julia i s'allunyarà a poc a poc del seu costat.

Blanca Suárez compagina els seus estudis de Comunicació Audiovisual amb el seu treball com a actriu, tant el cine –On coprotagonitzà el llargmetratge “Escalofrío”, de Isidro Ortiz- com en teatre. Durant més de 12 anys ha rebut classes d'interpretació -la majoria en l'escola d'Arts Escèniques Tritón-, una formació que ha complementat amb diversos cursos d'Expressió Corporal i formació en ball clàssic i Funky Jazz.

Mateo, un professor amb molt d'encant
Mateo (Alejandro Botto) és el nou professor de matemàtiques de La Laguna Negra. Un home dinàmic i positiu disposat a transmetre el seu entusiasme a tots els que els rodegen.

A pesar que Mateo no ha començat amb bon peu en l'internat, està encabotat a esmenar el seu error. Un xicotet accident automobilístic li ha enfrontat amb Amelia (Marta Hazas) en el seu primer dia, però ell esta convençut que el seu encant personal i la seua fina ironia aconseguiran ablanir el cor de la jove professora.

Hi ha un altre gran repte que ha portat a Mateo fins a l'internat: l'educatiu. Disfruta ensenyant i desitja motivar els xics perquè se superen dia a dia. Serà un bufit d'aire fresc tant per a alumnes com per a professors.

No obstant això, després de la seua irresistible personalitat amaga un passat tempestuós.

Alejandro Botto (Argentina) va començar la seua formació com a actor en 1993, en les acadèmies de Agustin Arezzo y Lizardo Laphitz. Més tard entraria en l'escola de Cristina Rota i en la de Susana Yassan. En el 2000 va seguir amb la seua formació a Nova York, en el HB Studio. La seua experiència professional comprén des del teatre –“Despertares y celebraciones”, “Macbeth”, “La catarsis del tomatazo”- fins al cine –“Desierto Sur”, “Los abajo firmantes”- i la televisió “Verano del 98”

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele