miércoles, 17 de octubre de 2007

"PERDIDOS" CONTINUA EN LA 2

La 2 de TVE emet des d'este dimecres, 17 d'octubre, els nous capítols de 'Perdidos', la reeixida sèrie guardonada amb un globus d'Or en 2006 i amb un Premi Emmy en 2005, que compta amb milions de seguidors en tot el món. En estos nous episodis els espectadors trobaran respostes a molts dels enigmes de l'illa, coneixeran les intencions de "Los Otros", nous personatges i més misteris per resoldre.

Els supervivents del vol Oceanic Air 815, estrelat en una illa del Pacífic, han hagut de traure totes les forces que ni ells imaginaven tindre per a poder sobreviure en l'illa de Perdidos. Un lloc paradisíac en aparença, en el que els supervivents descobrixen secrets i misteris, des d'estranys óssos polars, un inquietant fum negre, restes d'habitants de l'illa que van estar abans que ells i, com no podia ser de cap altra manera, l'amenaçador grup que també residix en l'illa: "Los Otros".

La primera temporada se centrava en els supervivents de l'avió, l'escotilla i el fallit intent d'eixir de l'illa; la segona, introduïx als espectadors el personatge de Desmond (Henry Ian Cusick), responsable de ficar els números en l'ordinador del búnker, els supervivents de la cua de l'avió, i Henry Gale (Michael Emerson).

Més perills, aventura i molta acció

En la tercera temporada de 'Perdidos', s'oferixen respostes a moltes de les incògnites de les anteriors entregues, però també s'obrin misteris.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele