miércoles, 3 de octubre de 2007

CANVITS A TELECINCO: MOU "RIS" AL DIMARTS I "HERMANOS Y DETECTIVES" AL DIUMENGE

Telecinco ha decidit intercanviar els dies d'emissió de les seues noves sèries nacionals, “RIS” i “Hermanos y detectives”, a partir d'esta mateixa setmana. Així, este diumenge 7 d'octubre s'emetrà un nou episodi de la sèrie detectivesca que protagonitzen Diego Martín i Rodrigo Noya, mentres que dimarts que ve s'oferirà el següent episodi del “CSI” a l'espanyola de José Coronado.

L'objectiu de Telecinco és propiciar l'envol de “RIS” i “Hermanos y detectives”, que han arrancat amb una audiència acceptable encara que discreta.

“Hermanos y detectives” acumula en els seus cinc capítols fins a la data una mitja del 18.4% de share i 3.025.000 espectadors. L'últim episodi, oferit el dimarts a la nit, va registrar un 17.7% amb 3.027.000 seguidors, protagonitzant un empat tècnic amb la sèrie de L'1 “Herederos” i el cine d'Antena 3.

A partir d'este diumenge, la ficció que produïx Cuatro Cabezas, adaptada de la versió argentina, intentarà fer front a “La película de la semana” (líder del prime estafe dominical en les seues dos últimes emissions amb un mitjana del 18% i 3 milions d'espectadors) i al concurs “¿Sabes más que un niño de primaria?” en Antena 3, que va xafar els talons a la sèrie de Jose Coronado amb un 16.7% i 2.770.000.

Per la seua banda, “RIS Científica” tampoc ha aconseguit heretar en la nit dominical l'excel·lent audiència que reportava a Telecinco la seua predecessora “Aída”. La ficció policíaca que protagonitza José Coronado ha obtingut en els seus dos episodis fins a la data un registre quasi idèntic, entorn del 17% i 2.864.000 televidents.

A partir de dimarts que ve, "RIS" intentarà tindre millor fortuna contra la sèrie “Herederos” (L'1) i l'estrena de la nova comèdia social “El síndrome de Ulises” en Antena 3, que substituïx al cine des de la setmana que ve.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele