martes, 23 de octubre de 2007

NOUS EXPEDIENTS "ZACK" A CUATRO

El dijous 1 de novembre, festa de Tots Sants, els més jóvens de la casa seran els protagonistes. Per això, Cuatro ha preparat un matí molt especial per a ells amb l'estrena de la segona temporada de la sèrie 'Expediente Zack' com principal novetat.

La cadena oferirà a partir de novembre els 26 nous capítols que componen esta sèrie canadenca d'estil juvenil i la primera temporada dels quals ja va oferir la cadena amb bona acceptació.
'Expediente Zack' compta amb un total de 52 episodis dividits en dos temporades i rodades entre 2001 i 2002.
La sèrie de ciència-ficció protagonitzada per Robert Clark, Jake Epstein, Michael Seater, Katie Boland, Noah Giffin i Jeff Clarke gira entorn de les aventures del jove Zack Greenburg (interpretat per Robert Clark), que té un magnetisme especial per a atraure a l'activitat paranormal.
La sèrie està basada en una col·lecció de llibres amb el mateix nom escrits per Dan Greenburg ('Zack Files') .Zack, junt amb els seus tres amics: Cam, Gwen i Spencer, estudien en l'Horace White High School. Zack sempre està ficat en problemes amb les seues aventures paranormals i demana als seus amics que li ajuden a resoldre els casos perquè les coses tornen a la normalitat.
Al llarg dels nous episodis d'esta temporada, Zack i els seus amics s'enfrontaran a nous desafiaments i casos que resoldre. Entre ells, podrem veure com Zack fa un viatge en el temps amb l'ajuda d'un rellotge, com és capaç d'entrar en els somnis d'altres persones, com viatjarà a un altre món o com el seu amic Cam es convertix en una granota.
'Expediente Zack' cobrirà el buit deixat per una altra sèrie d'estil juvenil, 'Vuelo 29: Perdidos'. Darrere de la seua estrena, el pròxim 1 de novembre, la sèrie d'oferirà els dissabtes i diumenges dins del contenidor matinal 'Cuatrosfera', a partir de les 09:45 hores.
El suspens, l'humor i els sorprenens efectes especials garantixen emocions al final de cada episodi d'esta sèrie, que podríem definir com "l'Expedient X infantil".

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele