domingo, 7 de octubre de 2007

MES CANVITS ALS MATINS DE CUATRO

Fa dos setmanes la premsa especialitzada de televisió va publicar diversos articles analitzant la pèrdua d'audiència dels nous matins del canal. La cadena va reaccionar amb una curiosa nota de premsa en què assegurava que tot havia sigut un èxit, però des de llavors no ha parat de realitzar canvis en els seus matins.

Si la setmana passada ja va fulminar el seu informatiu matinal després de tan sols dos setmanes en l'aire, per a esta setmana entrant prepara més canvis. A més de l'estrena de la novetat de 'Las Vegas' en la vesprada, la cadena introduïx importants canvis en la seua franja matinal.

El més significatiu és la reducció d'horari de 'Las mañanas de Cuatro' que, de començar a les 11:15 hores passarà a fer-ho a les 12:15, perdent per tant una hora d'emissió.

La cadena retira a més dos espais dels seus matins: el Call xou 'Uau!!' i la sèrie anime 'Los caballeros del Zodiaco', els drets d'emissió de la qual va comprar recentment. Ambdós espais havien collit males dades d'audiència. Per als seus nous matins, Quatre introduïx una hora sencera del 'Zapping de Surferos' i un doble capítol de la sèrie 'Fashion House'.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele