lunes, 15 de octubre de 2007

"CAMARA CAFE" DE NOU EN TELECINCO, PERO SOLS ELS DIUMENGES

“Camera café”, un dels espais més reeixits i premiats de Telecinco en els últims temps, torna per fi a la cadena a partir d'este pròxim diumenge a les 21:30 hores.

Quasi tres mesos després de la seua última emissió, la sèrie coral d'humor que produïx Magnolia (“Supervivientes”, “Supernanny”) torna encara que ja no ho fa com el “xiquet mimat” de Telecinco.

Així, la seua emissió passa de diària a setmanal i com a telonera de “Hermanos y detectives”, mentres que la seua renovació per a una quarta temporada s'està retardant - segons ha conegut la premsa especialitzada en televisió, ja que Telecinco podria estar esperant a conéixer els resultats d'audiència que obtinga en esta tercera.

En este sentit, no és res estrany que la cadena haja ajornat tant la tornada dels oficinistes -ja s'han gravat més de huitanta nous capítols- i decidit canviar la seua ubicació en la graella, donat el triomf absolut que acompanya diàriament a "Escenas de matrimonio", que ara s'emetran de dilluns a dissabte.

La senyora de la neteja s'incorpora com a personatge fix

Després de protagonitzar diverses aparicions esporàdiques en el curs passat, Choches, la singular senyora de la neteja sense pèls en la llengua que interpreta l'actriu Juana Cordero (“A tortas con la vida”), s'incorpora enguany com fixa al planter d'actors de “Camera café”.

"Els plouen les ofertes"

Luis Guridi, director de la sèrie, desvelava fa unes setmanes en el seu web que “ als actors els van plovent les ofertes, però tots ells posen com a condició per a acceptar-les poder continuar fent el Cámera Café".

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele