martes, 2 de octubre de 2007

"NOCHE HACHE" COMPLEIX 300 PROGRAMES

El programa que presenta Eva Hac aconseguix les seues 300 edicions amb sorpreses i un invitat de llarga trajectòria: l'actor pornogràfic Nacho Vidal.

El programa de Cuatro 'Noche Hache' celebra este dimecres la seua edició número 300. A més d'un muntó de sorpreses, el programa del dimecres contarà com 'Nit Hache' s'ha fet un buit en Cuatro ficant-se de ple en la graella de la cadena: 'Factor X', 'Cuenta atras 'Entre fantasmes', 'Soy lo que como', els documentals dels Beckham… En fi, realitys, documentals, sèries…, cap programa de Cuatro serà alié a 'Noche Hache'.

A més de reportatges imprevisibles, sketches especials dels guinyols i una nova i increïble aposta del partit polític que li acoste a la majoria absoluta, esta edició especial del programa s'acostarà a la inauguració del Festival Eròtic de Barcelona per a portar al plató a un invitat amb una llarga trajectòria: Nacho Vidal.

Els reportatges de Agurne Anasagasti i Marta Nebot, les anàlisis polítiques de Ricardo Castella, l'actualitat segons Quequé, les cròniques de Javier Coronas, les entrevistes de Fernando Gil, els comentaris esportius de Julián López i l'humor de Los Guiñoles completaran els continguts d'este programa número 300.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele