domingo, 7 de octubre de 2007

LA SERIE "KYLE XY" TINDRA UNA 3ª TEMPORADA

La cadena ABC Family ha ordenat una tercera temporada de la seua sèrie 'Kyle XY', una de les més vistes del canal. En total, s'han encarregat 10 nous capítols als estudis ABC. Esta renovació es produïx quan encara queden per emetre 10 capítols de la segona temporada.

Allò més habitual en les cadenes de cable nord-americanes és encarregar temporades de 10 capítols en compte dels més de 20 de les grans empreses. Encara que, arran de l'èxit de la primera temporada de la sèrie, ABC va encarregar una segona temporada de 23 capítols. No obstant això, esta segona temporada es dividix en dos parts, els primers 13 capítols que es van emetre de l'11 de juny al 3 de setembre passats, i els 10 restants, que s'emetran previsiblement a partir del mes de gener del 2008. D'esta manera, la tercera temporada encara no té data d'estrena.

La segona tanda de capítols va millorar l'audiència de la cadena en un 8% en el grup de 18 a 34 anys d'edat, i en un 2% en les dones d'eixe grups respecte a la primera temporada.

'Kyle XY' ha sigut a més, durant els seus últims capítols, la segona opció en cable entre les dones adolescents (220.000), número 3 en adolescents (319.000) i número 5 entre els adults de 12 a 34 anys (651.000 espectadors).

Actualment a Espanya Cuatro està emetent en la nit dels dimecres, a raó de dos episodis per setmana, els corresponents a la primera temporada. Per la seua banda la cadena Sci-Fi, en la seua versió espanyola, va emetre fa uns mesos estos episodis i en l'actualitat anuncia l'emissió de la segona temporada per a dins de poc de temps.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele