martes, 23 de octubre de 2007

TELECINCO PODRIA OFERIR ALTRA VEGADA FUTBOL DE LLIGA ESTE DISSABTE

El Real Madrid-Esportiu de La Corunya, programat per a dissabte que ve a les 22:00 hores, podria ser també transmés per Telecinco, segons publica hui el diari esportiu AS.
Tal com va succeir la passada setmana amb el Vila-real-Barcelona, Audiovisual Sport (AVS), com titular dels drets audiovisuals dels equips de Primera, podria oferir la transmissió als operadors en obert.
Este fet podria provocar una situació semblant a la del R.Madrid-Betis de fa unes setmanes, en el que va haver-hi un litigi fins a dos hores abans de l'inici del partit entre AVS i laSexta per a donar l'encontre. El club blanc, en data ahir, no va voler valorar esta possibilitat al no tindre cap comunicació respecte d'això.
Eufòria en Telecinco pel Vila-real-Barça
El Vila-real-Barcelona va ser el partit de Lliga més vist del que va de temporada a l'aconseguir 4.536.000 espectadors de mitja, el que va suposar una quota de pantalla del 37.9%. El minut d'or, el més seguit durant tota la transmissió, es va aconseguir a les 21:49, pràcticament coincidint amb el final de la contesa, amb un pic que va arribar als 6.576.000 telespectadors, el 45.5% de share en eixe moment.
L'emissió va superar quasi en dos milions a l'Espanyol-Real Madrid que va televisar laSexta immediatament després, a les 22:00, duplicant la quota de pantalla d'esta cadena, a pesar que esta franja horària habitualment ha sigut considerada com la idònia per a la transmissió de partits en dissabte per part dels operadors en obert.
No obstant això, després de conéixer-se estes dades, hi ha programadors que estan sospesant el considerar que el futbol podria enganxar a nombre més gran d'espectadors si es televisaren els partits durant la vesprada del dissabte, i no a la nit, donada la peculiaritat d'este dia.
La retransmissió, efectuada per José Javier Santos, qui va estar acompanyat pels comentaristes Guillermo Amor i Benito Floro, va superar en audiència a l'espai anterior, la fase de classificació del Gran Premi de fórmula 1 de Brasil, en el que es va conéixer el lloc que Fernando Alonso ocuparia en la graella d'eixida en l'última prova del Mundial, que va tindre un seguiment mitjà de 3.042.00 espectadors, el 33.4% de quota.
El director d'esports d'esta cadena, José Javier Santos, va manifestar a AS la seua satisfacció "per l'èxit que hem aconseguit, que m'agradaria atribuir a tota la redacció, que tan sols va tindre 24 hores per a preparar el partit. Estic molt content, tant per les xifres que hem aconseguit com per com va quedar el treball en antena".
El Vila-real-Barcelona era el primer partit de Lliga que Telecinco oferia en tota la seua història. Amb anterioritat, havia transmés tres finals de Copa i dos de Supercopa.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele