miércoles, 3 de octubre de 2007

UN ACTOR PURTUGUES NOVA INCORPORACIÓ A "GRAN HERMANO"

S'integrarà a la convivència amb un comesa molt concret: fer creure els seus nous companys que la seua presència en el concurs és producte d'un intercanvi amb l'edició brasilera del format.

L'eixida d'una de les “xiques d'or” i la incorporació a la convivència d'un concursant molt particular: 'Gran Hermano' celebrarà dijous, a partir de les 22:00 hores, una nova cita amb l'inesperat. Els inquilins de la casa de Guadalix de la Sierra hauran de decantar-se per l'eixida de Lucy o Ara i rebran a Bruno, un actor portugués de 24 anys amb una missió que executar: fer creure els seus companys que és un participant de l'edició brasilera del format.

Els habitants decidixen el futur immediat de Lucy i Ara

Ambdós van efectuar la seua entrada a la casa dijous passat abillades de prendes i accessoris daurats, definitoris de la seua condició dins de la casa. Lucy i Ara van accedir com les “xiques d'or” de la novena edició de 'Gran Hermano', denominació que els ha atorgat una sèrie de privilegis -exempció a l'hora de participar en la prova setmanal i de fer-se càrrec de les tasques domèstiques, així com la possibilitat de salvar a un dels nominats-, encara que tan sols una d'elles podrà continuar en el concurs.

La decisió anirà a càrrec dels habitants de la casa, que hauran de decantar-se per la permanència de Lucy o d'Ara. La “xica d'or” que resulte expulsada serà objecte d'un espectacular recepció a la seua eixida de la casa de Guadalix de la Sierra per a, a continuació, viatjar fins al plató de Telecinco, on explicarà davant de Mercedes Milá la seua breu experiència en “Gran Hermano”.

Reben un nou inquilí: Bruno, un jove actor portugués

Una nova sorpresa entrarà en joc en “Gran Hermano 9”: Bruno, actor portugués de 24 anys que ha participat en programes i sèries de la televisió portuguesa, ingressarà en la casa de Guadalix de la Sierra. El nou inquilí s'integrarà en la convivència per a executar una missió: haurà de fer creure els seus companys que el seu ingrés en la casa és producte d'un intercanvi de participants amb l'edició brasilera de “Gran Hermano”.

La salvació d'un dels nominats, en mans de la “xica d'or”

Darrere d'una setmana en què s'han vist exempts de conviure davall la pressió de les nominacions, els participants de “Gran Hermano 9” tornaran a visitar el confessionari per a proposar als seus candidats per a abandonar el concurs. No obstant això, els habitants de la casa podran decidir entre exercir el seu dret a nominar o continuar participant en la prova setmanal, que els exigix una dedicació pràcticament exclusiva.

Una vegada que la llista estiga configurada, la “xica d'or” -Lucy o Ara- que finalment es convertisca en inquilina de la casa podrà premiar a un dels seus companys nominats amb la salvació.

Els participants coneixeran en directe el veredicte de la prova setmanal

La missió encomanada per 'Gran Hermano' esta setmana ha consistit a romandre en constant contacte amb el vehicle que l'organització ha estacionat en el jardí de la casa. L'interés i la paciència dels participants seran valorats per la direcció del concurs, que emetrà demà dijous en directe el seu veredicte, del que dependrà la quantitat a sumar al pressupost setmanal dels habitants de la casa. A més, un dels concursants passarà a ser propietari del cotxe.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele