miércoles, 24 de octubre de 2007

ANTENA 3 HA FITXAT A PEPA I AVELINO DE "ESCENAS DE MATROMONIO"

Antena 3 ha fitxat l'actor Pepe Ruiz i a l'actriu Marisa Porcel. Ambdós s'incorporaran de manera immediata a la cadena per a participar en una sèrie setmanal de ficció, segons acaba d'informar la cadena.

Marisa Porcel i Pepe Ruiz tornen a Antena 3, on han desenrotllat gran part de la seua carrera professional en televisió. De fet, Ruiz va debutar en la xicoteta pantalla en la ficció 'El orgullo de la huerta', primera sèrie de la història d'Antena 3.
Per separat han intervingut a més en les sèries de la cadena 'Aquí no hay quien viva', 'Canguros' i 'Los ladrones van a la oficina'. Recentment, en 2004, han compartit repartiment en la comèdia 'La sopa boba'.Marisa Porcel posseïx una dilatada trajectòria professional, que ha combinat el cine, el teatre i la televisió.
En la seua filmografia consten títols com "Casiopea", "El bosque animado", "Soldadito español" o "La amante perfecta". En la xicoteta pantalla, ha participat en les sèries 'Cañas y barro' i 'Médico de Familia' i en les comèdies d'Antena 3, 'Aquí no hay quien viva', 'La sopa boba', 'Canguros' i 'Cañas y barro'.
Pepe Ruiz va penjar la seua llicenciatura en Dret per a dedicar-se a la interpretació. Ha estat present en més de cinquanta produccions teatrals, la majoria papers còmics d'obres d'Arniches o Mihura. La seua àmplia carrera com a actor li ha portat també a la gran pantalla, on ha participat, entre altres, en "Esta noche, no", "El carnaval de las bestias" i "La cabeza del Bautista", entre altres.
En televisió, ha col·laborat en la miniserie 'Teresa de Jesús' i en les sèries 'Los ladrones van a la oficina' i 'La sopa boba', d'Antena 3.
Antena 3 li torna el colp a Telecinco
Amb este fitxatge sorpresa, Telecinco es queda sense els dos principals actors de la seua sèrie d'èxit 'Escenas de matrimonio'. El dimarts a la nit, per exemple, la ficció de Moreno es va quedar a només mig milió d'espectadors de la Champions i va aguantar al futbol amb un 25,1% de share.
Antena 3 torna d'esta manera el colp a Telecinco, que es va emportar a la cadena 'Aqui no hay quien viva' darrere d'entrar en l'accionariat de la productora de José Luis Moreno.
Posada la premsa en contacte amb Telecinco, han comentat que la postura de la cadena respecte a este tema es resumix que "Telecinco considera que 'Escenas de matrimonio' és un èxit de format", res més.
La cadena no aclarix els motius que ha rodejat la marxa dels actors de la tira còmica o les circumstàncies que han rodejat este fitxatge sorpresa. La veritat és que Telecinco compta amb molt pocs programes gravats de 'Escenas de matrimonio', ja que el ritme entre la gravació i la seua emissió era practicament immediat.
Així les coses, Telecinco podria optar per repetir sketches protagonitzats per Marisa Porcel i Pepe Ruiz junto a uns altres de nous gravats per les altres dos parelles. De moment és una incògnita saber si Telecinco optarà per l'emTambé ho va fer Montserrat Domínguezissió diària de 'Camera café' o si la productora substituirà d'alguna manera la baixa de la seua parella estrela.
Repetiran l'èxit en Antena 3?Antena 3 i Telecinco compten amb una llarga llista de fitxatges creuats a base de talonari. El més recordat és el de María Teresa Campos, que va aterrar en Antena 3 després de huit anys en Telecinco. També ho va fer Montserrat Domínguez.
Al revés, Telecinco li va llevar a la cadena la seua més reeixida sèrie de ficció dels últims anys, 'Aquí no hay quien viva'.Però la veritat és que l'audiència no ha abonat cap d'estos transvasaments de rostres coneguts. María Teresa Campos i Montserrat Domínguez van fracassar en Antena 3 i 'La que se avecina', encara que renovada per a una segona temporada, obté dades molt inferiors als que aconseguia en 'ANHQV' en Antena 3.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele