domingo, 14 de octubre de 2007

SANTI ACOSTA TINDRA NOU PROGRAMA EN ANTENA 3

Darrere d'una fugaç aparició el passat 30 de setembre al capdavant de l'especial “Madeleine: El final del silencio”, el periodista Santi Acosta tornarà a Antena 3 a finals d'octubre com a presentador d'un programa fix d'actualitat i cor.

Un espai setmanal de nit, per al que encara s'utilitzen diversos títols, que tornarà a estar produït per la seua companyia, Total TV, i dirigit per la seua dona, Sandra Fernández (“Dolce Vita”).

L'estrena està prevista per a la setmana del 22 d'octubre, en un dia per concretar. En principi, arrancarà amb emissió setmanal, encara que la cadena no descarta estirar-lo a un format diari si l'audiència dóna el seu vistiplau.

Santi Acosta tindrà en el seu equip de col·laboradors, entre altres, als periodistes del cor Juan Luis Alonso, Ángela Portero i Paloma García Pelayo, col·laboradors del desaparegut “Dolce Vita/Salsa Rosa” de Telecinco i al seu torn socis de la productora Total TV.

Primer programa fix de Total TV per a Antena 3

La contractació d'un espai setmanal a Total TV sorgix arran de la bona acollida d'audiència que va registrar el primer encàrrec a la productora de Santi Acosta.

L'especial sobre el cas de la xiqueta britànica desapareguda Madeleine McCann, emés el passat 30 de setembre i que suposava la reaparició televisiva de Santi Acosta després del tancament de “Dolce Vita”, va reunir en el especial dominical a un 20.4% de share i 1.177.000 espectadors.

D'esta manera, no sols va doblegar la quota d'Antena 3 respecte al que collien les reposicions de “Sin rastro”, sinó que va plantar cara al debat de “Gran Hermano” (20.7% i 1.383.000) en Telecinco, líder habitual d'esta franja.

“Madeleine: el final del silencio”, dirigit per la dona d'Acosta, Sandra Fernández (“Dolce Vita”, “Salsa Rosa”), va oferir per primera vegada en televisió testimonis clau dels principals testimonis del cas de la desaparició de Madeleine Mc Cann.

El programa va comptar amb els comentaris en plató dels periodistes Albert Castillón, Paloma Gª Pelayo, Ángela Portero, Paco Pérez Abellán, Juan Luis Álvarez i Vasco Louriño. Este últim és un dels periodistes portuguesos que millor coneix el “Caso Madeleine”, segons una nota de la cadena.

L'especial “Madeleine” va suposar la tornada de Santi Acosta a la cadena de Planeta, en la que fa cinc anys va presentar el programa de reportatges d'investigació “Al descubierto”, abans del seu fitxatge per Telecinco per a conduir “Salsa Rosa”.

No és la primera vegada que els presentadors es fan empresaris

Amb la creació de Total, Santi Acosta se suma a una llarga llista de presentadors i actors que s'han llançat a l'aventura de produir per a traure major rendiment econòmic de la seua aparició en pantalla i aconseguir al mateix temps un major control del producte a què posen cara.

Entre les estreles televisives que compten amb productora pròpia o tenen participació en alguna empresa televisiva figuren Ana Rosa Quintana (Cuarzo), María Teresa Campos (socia de Europroducciones), Andreu Buenafuente (El Terrat), Jesús Quintero (El silencio), Julia Otero (Somos.som), Silvia Jato i Juan Ramón Lucas, entre altres.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele