domingo, 21 de octubre de 2007

ANTENA 3 ESTRENA "CONFIDENCIAL S.L."

Antena 3 estrena este dilluns "Confidencial S.A.", el nou programa d'actualitat i cor setmanal presentat i produït per Santi Acosta.

Darrere d'una fugaç aparició el passat 30 de setembre al capdavant de l'especial "Madeleine: El final del silencio", el periodista torna a Antena 3 com a presentador d'un programa fix, que en principi s'emetrà setmanalment en la mitjanit del dilluns, després de la sèrie "La familia Mata".


"Confidencial S.A." està produït per la seua companyia, Total TV, i dirigit per la seua dona, Sandra Fernández ("Dolce Vita"). En principi, arrancarà amb emissió setmanal, encara que la cadena no descarta estirar-lo a un format diari si l'audiència dóna el seu vistiplau.


Investigació i nostàlgia


El programa es desenvoluparà en un escenari amb tres sets diferenciats. "Confidencial S.A." emetrà documents informatius inèdits d'alt interés, lligats a temes de màxima actualitat, i contarà en la seua estrena amb un reportatge exclusiu d'abast mundial: els iaios materns de Madeleine McCann han concedit a "Confidencial S.A." la seua primera entrevista a un mitjà de comunicació espanyol. El programa es completarà amb taules de debat i entrevistes disteses en plató.


"Confidencial S.A." serà un format que es vertebrarà entorn de l'emissió de dos o tres elaborats reportatges d'investigació sobre els quals els periodistes i experts del programa intercanviaran opinions en plató. L'espai es completarà amb una secció que a manera de revival rememorarà amb algun dels seus protagonistes un any o un moment concret del passat.


El primer programa arranca amb una primícia sobre Madeleine


"Confidencial S.A." obrirà el seu primer programa amb un reportatge inèdit sobre el ‘Cas Madeleine' que inclou l'emissió d'una entrevista exclusiva amb els iaios materns de Madeleine McCann. El matrimoni Healy, que fins a la data només ha concedit una altra entrevista a la cadena britànica BBC, ha obert les portes de sa casa a Liverpool a les càmeres de "Confidencial S.A." per a contar en primera persona com van rebre la notícia de la desaparició de la seua néta, com es troben els pares de la xiqueta i què opinen del cas i de l'evolució de les investigacions.


El reportatge de "Confidencial S.A." inclou declaracions de la mare de Kate McCann com esta: "Fa uns dies em va dir: ‘Mamà, anit no vaig poder dormir'. I li vaig preguntar: els bessons han estat inquiets?. I em va dir: ‘No, Madeleine va vindre'".


Els dits testimonis aportaran llum a este cas, que ha adquirit una dimensió mediàtica sense precedents, i donarà a conéixer moltes dades i possibles pistes importants que no han transcendit fins ara.


El segon reportatge de "Confidencial S.A." abordarà el cas de la impostora del 11-S, l'espanyola Alicia Esteve que, baix el nom de Tania Head, ha viscut des de 2001 com una víctima professional d'este tràgic atemptat. Un equip del programa ha viatjat a Nova York per a demanar informació exhaustiva sobre este cas que ha commocionat al món sencer. El reportatge, que compta amb imatges inèdites, inclou el testimoni d'Alison Crowther, la mare de Welles Remy Crowther, el ‘heroi del mocador roig' a qui Alicia Esteve va atribuir la seua salvació de les Torres Bessones, i d'una amiga de la infància d'Alicia Esteve que conta com és esta dona que ha enganyat a tot el món des de la presidència de l'associació de víctimes del 11-S "Survivors Network".


En la seua secció nostàlgica, "Confidencial S.A." rememorarà en el seu primer programa l'any 1990, data en què arranquen les emissions d'Antena 3. Per a això, el programa rebrà en plató a tres de les personalitats televisives més sobreïxents de la història recent de la TV: ‘Les Xiques Hermida' Irma Soriano, Nieves Herrero i Consuelo Berlanga.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele