miércoles, 3 de octubre de 2007

MOR L'ACTRIU CARMEN ROSSI

Va morir ahir als 75 anys d'edat en l'Hospital príncep d'Astúries després de patir un càncer de pulmó fulminant. Va donar vida a Carmina, la mare de Benito, en les sèries 'Manos a la obra' i 'Manolo y Benito Corporerision'.

L'actriu Carmen Rossi, coneguda en televisió per donar vida a Carmina, la mare de Benito en les sèries 'Manos a la obra' i 'Manolo y Benito Corporeision', va morir ahir als 75 anys en l'Hospital príncep d'Astúries d'Alcalá d'Henares (Madrid), després de patir un càncer de pulmó.

En paraules del seu fill Pablo al Diari d'Alcalá d'Henares, ciutat on residia, "La dona va estar rodant la sèrie de televisió 'Manolo y Benito' amb esta malaltia sense saber que la patia fins que una tos molt forta va donar el primer símptoma; però quan ho va descobrir ja era molt tard".

"La dona va continuar rodant la sèrie de 'Manos a a la obra', que va tornar a les pantalles l'any passat i va acabar al febrer, sense ella saber-ho. Després, quan ho ha sabut hi ha continuat treballant. 'Hospital Central' l'havia contractat per a dos capítols més que rodaria esta setmana. Però fa uns dies va ingressar d'urgències i al final les forces li han fallat", ha assegurat el seu fill que recorda a Carmen com "una dona amb molt de caràcter i molt bona persona, tan bona com la gent la recordarà fent de mare de Benito. I professionalment, una de les millors actrius d'Espanya. D'ella sempre podré dir que era una gran actriu".

L'actriu va rebre funeral este matí a les 10:15 hores i ha sigut soterrada a les 13:30 en el Cementeri Jardí d'Alcalá d'Henares, la que "considerava la seua ciutat" després de traslladar-se fa 30 anys amb el seu fill, a pesar d'haver nascut a Màlaga.

Carmen Rossi va començar en el món de la interpretació en els anys 60, amb pel·lícules com "Juego de hombres" o "La trastienda", encara que ha realitzat la major part del seu treball en televisió.

Ha participat en més d'una desena de 'Estudios 1' al llarg de la seua carrera. Serà recordada per donar vida a Carmina, la mare de Benito en la sèrie 'Manos a la obra', des del 1997 al 2001. L'actriu va recuperar el seu personatge l'any passat amb la tornada de 'Manolo y Benito Corporeision'.

En televisió, ha participat també en les sèries 'El comisario', 'Hospital Central' (donant vida a la mare d'Esther), 'Un lugar en el mundo' i 'Paco y Veva'. El seu últim treball en el cine el va realitzar l'any passat, en la pel·lícula "Un Franco, 14 pesetas", dirigida per Carlos Iglesias (Benito en la sèrie).

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele