lunes, 1 de octubre de 2007

TELECINCO PREPARA UN NOU "TOMBOLA"

Després del tancament de "TNT", la seua presentadora Yolanda Flores tornarà pròximament a les pantalles de Telecinco com a conductora d'un nou programa de cor.

Es tracta d'un espai semblant a “Tómbola”, el mític programa de Ximo Rovira en autonòmiques, que ja està preparant el mateix equip de La Fábrica de la Tele que realitzava “TNT”.

Amb el nou programa de Yolanda Flores, Telecinco planeja fer front al consolidat "¿Dónde estás, corazón?" (Antena 3) en la nit del divendres, tot i que encara no està decidida la seua ubicació.

Entre els col·laboradors que podrien acompanyar a Yolanda Flores en esta nova aventura, es utilitzen els noms dels periodistes Carlos Ferrando, Víctor Sandoval y Francine Gálvez, entre altres.

Telecinco, a la conquista del divendres

Amb este moviment, Telecinco tractaria de conquistar l'únic late-night de la setmana que se li resistix des de fa diverses temporades, el del divendres, dominat amb autoritat per “On estàs, cor?” (Antena 3).

La cadena de Mediaset sí ha aconseguit arrabassar a l'emissora de Planeta esta temporada la primera posició en l'horari estel·lar del divendres gràcies a la sèrie “El comisario”, que ha collit en les últimes setmanes una audiència mitjana del 22.2% enfront del 20.2% de “Dónde estás, corazón?”.

El veterà programa de Jaime Cantizano que produïx Quars no travessa en este curs pel seu millor moment, si bé continua obtenint el major seguiment a partir de la mitjanit, franja en què on encara manté una folgada hegemonia.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele