miércoles, 24 de octubre de 2007

CAROD-ROVIRA ENTREVISTAT PER BUENAFUENTE

El líder d'ERC i vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Josep Lluis Carod Rovira és l'home més sol·licitat per les televisions actualment, després del seu polèmic pas pel programa 'Tengo una pregunta para usted'.

Quasi totes els programes es barallen ara per entrevistar-lo, tal com afirma el seu director de comunicació, Pere Martí, en declaracions al Periòdic. "Volem aprofitar esta oportunitat per a mostrar al Carod real. Una persona demòcrata, dialogant, d'idees coherents i amb el que es pot discutir de tot serenament, i no com han pretés mostrar-lo mitjans de comunicació", assegura.

Jordi González va anunciar dissabte passat la presència del polític en 'La noria', encara que el seu director de comunicació assegura que "no hem rebut cap petició formal". "Quan la tinguem, l'estudiarem", va afegir.

A on sí que anirà Carod Rovira és a 'Buenafuente'. Andreu li realitzarà una entrevista d'actualitat en to d'humor en què els pactes del seu partit amb El Govern d'Espanya i l'aprovació de l'Estatut centraran la xarrada.El polític parlarà de la polèmica suscitada en el dit programa, quan un ciutadà el va cridar "José Luis" i el dirigent polític conteste "Me llamo Josep Lluís, aquí, en la China popular y en la otra".

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele