lunes, 29 de octubre de 2007

JOSE CORBACHO PRESENTARÀ "PETA ZETAS" EN ANTENA 3

José Corbacho presentarà finalment “Peta Zetas”, l'espai de nit “ochentero” d'Antena 3, en lloc del conductor que s'havia anunciat inicialment, Eduardo Aldán, segons anuncia la productora El Terrat en el seu web oficial.

El programa tenia previst estrenar-se el passat 17 de setembre però Antena 3 i El Terrat van decidir retardar el seu llançament per a introduir alguns canvis en els continguts. S'espera que “Peta Zetas” veja per fi la llum abans que acabe l'any, previsiblement en la nit del dilluns.

Antena 3 torna a apostar per José Corbacho com a presentador sis mesos després de la despedida definitiva de la seua graella de “Homo Zapping” i “Buenafuente”, espais que va conduir i en el que va col·laborar respectivament.

També rodarà al Gener "Pelotas"

Corbacho també tornarà en 2008 a Antena 3 com a productor i protagonista de “Pelotas”, una comèdia futbolera sobre un grup d'amics que juguen en un equip de segona regional. La sèrie, en la que Corbacho interpreta a l'entrenador, es gravarà al començament d'any per a emetre, com prompte, la pròxima primavera.

Un revival dels 80

Produït pel Terrat, “Peta-Zetas”, que s'emetrà amb periodicitat setmanal, reviurà la dècada dels 80.

El nou xou nocturn d'Antena 3, que tindrà diversos col·laboradors, comptarà amb entrevistes, concursos i seccions.

La temàtica central del programa són tots aquells referents històrics i culturals dels 80. Els aparells de l'època com el walkman, el VHS i la cinta de cassette. Els grups musicals, com Modern Talking, Pet Shop Boys, Europe o Madonna. Els programes i sèries de televisió, com "La bola de cristal", "Verano azul" o "El coche fantástico", i en el cine, pel·lícules mítiques com ET. Tot un exercici de memòria històrica per a nostàlgics, amants de la polsera Rayma i fans de la "Bruja Avería".

El programa comptarà amb la presència de col·laboradors i invitats que vindran a donar la seua versió sobre esta època. L'emissió serà en directe, els dilluns a la nit, en el plató situat en Cornellá de Llobregat (Barcelona), segons informa la productora El Terrat en el seu web.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele