martes, 9 de octubre de 2007

"ESCENAS DE MATRIMONIO" IMPARABLE A TELECINCO

Quan Telecinco va entrar en l'accionariat de Miramon Mendi per a emportar-se 'Aquí no hay quien viva', pocs s'imaginaven que la versió de la sèrie per a la cadena passaria sense pena ni glòria, i que el gran èxit de Jose Luis Moreno en l'emissora serien les clàssiques "Matrimoniadas" de 'Noche de fiesta'.

Telecinco va estrenar a primers d'agost el programa 'Escenas de matrimonio' per a substituir a 'Camera café', i l'èxit de la sèrie ha sigut tal que la tornada de 'Camera café' està de moment en l'aire.

Les xifres d'audiència de 'Escenas de matrimonio' no pareixen tocar sostre. El seu últim rècord el va aconseguir dimecres passat, amb 5.198.000 espectadors, i el 29,2% de share. En el minut d'or, 7.335.000 persones, el 39% de l'audiència, estava pendent de la sèrie.

'Escenas de matrimonio' ha aconseguit a més llevar-li a 'CSI' u 'Hospital Central' el ser el més vist del dia. En les dos últimes setmanes, 'Escenas de matrimonio' ha sigut el més vist quasi sempre, i esta setmana ja només se li ha resistit el partit de Champions en Antena 3.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele