lunes, 22 de octubre de 2007

"SI YO FUERA TU" ES TRASLLADA A LA NIT DEL DIMARTS

"Si yo fuera tú" estrena des d'esta setmana dia d'emissió. L'espai que presenta Aitor Trigos torna a la nit dels dimarts, després d'unes quantes setmanes ocupant la nit dels dimecres. El programa va debutar els dimecres, va passar a emetre's els dimarts, va tornar als dimecres i ara torna als dimarts.

Amb este canvi, el debat de Roberto Arce '360 grados' pasará a emetre's els dimecres. Telecinco ja va modificar fa unes setmanes l'emissió de 'CQC'. Així, Antena 3 evita enfrontar un debat ('360 grados') amb un espai de tall semblant ('El laberinto de la memoria') en Telecinco.

Marlene Morreau este dimarts
'Si yo fuera tú', comptarà demà dimarts, 23 d'octubre, amb la visita de Marlene Morreau. La popular vedette francesa, que ha protagonitzat més d'una polèmica en televisió, s'enfrontarà a les preguntes del públic assistent i parlarà sobre les decisions professionals i personals més transcendentals que ha pres en la seua vida. Després d'un temps allunyada de la xicoteta pantalla, Morreau torna així al mitjà que li ha donat tota la seua popularitat per a repassar les seues participacions més comentades i parlar de les seues conegudes relacions sentimentals.

'Si yo fuera tú' ha comptat des de la seua estrena amb la presència de Bárbara Rey, Rebecca Loos, Lucía Bosé, Ivonne Reyes, Bertín Osborne, el exmarit de Rocío Carrasco, Antonio David Flores, Bienvenida Pérez, Raquel Bollo, Lara Rodríguez, Pipi Estrada, Loles León, Raquel Mosquera Gema Ruiz, Isabel García Marcos, Jimmy Giménez-Arnau y Ana Obregón. Este dimarts, “Si yo fuera tú” tindrà com a protagonista a Marlene Morreau, l'exuberant i sensual presentadora que, en esta ocasió, conversarà per amb les persones del plató sobre les decisions més importants de la seua vida.

'Si yo fuera tú' es un format inèdit a Espanya, que conjuga la proximitat d'un programa de testimonis amb la intensitat d'una entrevista en directe a un personatge de l'actualitat.

En cada edició, el personatge invitat compta en primera persona la seua experiència sobre diversos esdeveniments puntuals de la seua vida. Després de l'entrevista, el personatge invitat escolta els testimonis del públic que ha passat per experiències semblants.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele