jueves, 25 de octubre de 2007

CBS CANCELA "VIVA LAUGHLIN" DESPRES DE DOS EMISSIONS

Tres dies li han servit a la CBS per a fulminar el drama musical 'Viva Laughlin' una sèrie basada en l'èxit del la BBC 'Viva Blackpool' sobre un jugador que obri un casino però es troba embolicat en una investigació per assassinat. La sèrie intentava apostar per una cosa diferent del que normalment oferix la CBS ('CSI', 'Sin Rastro', 'Caso abierto'...) ficant personatges que cantaven i que, a vegades, ballaven.

La sèrie, produïda per Peter Bowker ('Viva Blackpool'), Bob Lowry ('Huff'), Hugh Jackman y Paul Telegdy ("Grease: You're the One That I Want!"), estava protagonitzada per Lloyd Owen ('Miss Potter') i Madchen Amick ('Twin Peaks'). I els acompanyaven: P.J. Byrne ("The Game"), Carter Jenkins ('Surface'), Eric Winter ('Wildfire'), Ellen Woglom, D.B. Woodside ('24') and guest starring Melanie Griffith ("Twins") i Hugh Jackman ("The Prestige").

El fet és que 'Viva Laughlin' es va estrenar el dijous 18 d'octubre a les 22h amb 8,8 milions d'espectadors i un 1,2/3 en els demogràfics i un 10% de share total. Al que cal afegir la crítica, que no va ser molt benèvol amb el capítol pilot, i la seua segona emissió a les 20h de diumenge passat que va caure més de 2 milions d'espectadors i 3 punts de share total (6.770.000 i 7%) quedant en quarta posició per davant de 'Life is wild' (The CW) i afectant el rendiment de la sèrie que li seguia, 'Caso abierto'.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele