domingo, 21 de octubre de 2007

JAVIER CAMARA PREPARA UNA SERIE PER ANTENA 3

"Lex" és el títol de la nova sèrie d'advocats que preparen Antena 3 i Globomedia amb Javier Cámara com a protagonista, segons va avançar hui el seu productor executiu, Daniel Écija. L'emissió està prevista per al segon trimestre de 2008, va assenyalar el director general d'Antena 3, Mikel Lejarza.

Javier Cámara ("7 Vidas", "Hable con ella", "La torre de Suso") tornarà a televisió després de diversos anys submergit en el món del cine.


Daniel Écija va avançar també que "Lex" serà una ficció "irònica" i comptarà amb un càsting de "altíssim nivell", del que és responsable el prestigiós Luis Sant Narciso i en el que també figura Nathalie Poza ("Maneras de sobrevivir", "Un lugar en el mundo").


"Fer televisió és un orgull"


Javier Cámara va anunciar en Sant Sebastià el seu imminent tornada a la xicoteta pantalla. Per a l'actor, que en els últims anys s'ha llaurat una interessant carrera cinematogràfica ("La mala educación", "Torremolinos 73", "Alatriste", "La vida secreta de las palabras"), "fer televisió és un orgull", tal com va assegurar al diari El País en el festival de cine donostiarra, després de la presentació de la pel·lícula "La torre de Suso".


Amb "Lex", Antena 3 se submergix en el món de l'advocacia, una professió que ha protagonitzat nombroses produccions internacionals ("Ley y orden", "Ally McBeal", "Shark", "Fiscal Chase", "El abogado", "Boston legal", "NY: distrito judicial") i algunes nacionals como "Turno de oficio", "Anillos de oro", "Al filo de la ley" o "Abogados".


"Lex" forma part dels nous projectes de ficció d'Antena 3 junt amb la telenovel·la "Dos lunas" i la sèrie juvenil "Empezar de cero".

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele