martes, 23 de octubre de 2007

LA SERIE D'AVENTURES "DINOSAPIEN" ATERRA A MEGATRIX

Antena 3 estrena este dissabte, a partir de les 08:00 hores, 'Dinosapien', una sèrie d'aventures produïda per la BBC que emetrà la cadena els dissabtes i diumenges dins del contenidor 'Megatrix'.
La nova sèrie que acompanyarà als més xicotets de la casa a partir de matí, està produïda en enguany 2007 i té com a escenari de gravació diverses localitzacions de la ciutat canadenca d'Alberta.
Des de la seua estrena, 'Dinosapien' ha aconseguit dos guardons, un en el Chicago International Film Festival i un altre, en el WorldFest Houston.
Des de la seua estrena, la sèrie ha sigut adquirida per Hong Kong, Israel, uns quants països sud-americans, Canadà, Grècia, Aràbia Saudita, Eslovènia i Austràlia.
L'argument
Fa 65 milions d'anys, un asteroide va impactar en la Terra i va provocar l'extinció dels dinosaures que l'habitaven en eixos moments. La sèrie explora el que hauria ocorregut si algun d'eixos animals haguera sobreviscut.
En un campament de dinosaures d'estiu viu la doctora Hillary Slayton amb la seua filla adolescent, Lauren. El marit de Hillary, Alan Slayton era un paleontòleg que va desaparéixer misteriosament en una expedició per a trobar fòssils. Lauren és el primer humà que troba un d'eixos dinosaures evolucionat al què crida Eno.
A través del, Lauren espera poder arribar a saber el que li va ocórrer a son pare, alhora que protegix a Eno enfront dels perillosos Diggers, que intenten acabar amb ell.
El repartiment de 'Dinosapien' el componen Brittney Wilson que interpreta a Lauren Slayton, Brendan Meyer (Nelson Meyer), James Combes (Dr. Clive Aikens), Alexandra Gingras (Danny Ort), entre altres actors.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele