jueves, 10 de enero de 2008

"AL PIE DE LA LETRA" ES MANTÉ DIARIAMENT EN ANTENA 3

"L'estrenem diàriament per a aprofitar les festes i donar-lo a conéixer la gent, però si funciona bé en esta franja, evidentment tindrem una reunió per a decidir què fem". Així de contundent es mostrava el passat 18 de desembre la directora de programes d'Antena 3, Ana Rivas.

Després de dos setmanes de prova, "Al pie de la letra" continuarà competint amb "Escenas de matrimonio" de dilluns a divendres en compte de convertir-se en un espai setmanal d'horari de màxima audiència, tal com preveia la cadena inicialment. Antena 3 ha decidit finalment que el nou concurs musical presentat per Javier Estrada conserve la seua actual ubicació diària com a teloner de la seua oferta estel·lar, ampliant la duració de l'entrega del divendres a quasi una hora.


A pesar que la primera intenció de la cadena privada era que el programa de Gestmusic tinguera una emissió diària durant el Nadal, per a després convertir-se en un xou setmanal, els bons registres de "Al pie de la letra" des del seu debut el passat 25 de desembre han provocat este canvi de rumb.


Segons ha conegut la premsa, Antena 3 es mostra optimista amb un programa a què no sols veuen potencial per a continuar creixent en esta franja sinó que, a més, la seua emissió ha coincidit amb un debilitament de les reeixides i infranquejables "Escenas de matrimonio" de Telecinco.


"Escenas de matrimonio" ha baixat 4 punts de share


Des de la seua estrena en Antena 3, l'adaptació espanyola de l'americà "The singing bee" ha collit una mitja del 16% de quota i prop de 3 milions d'espectadors (2.871.000). El seu rècord el va obtindre en el seu debut amb un 23.1% de share 3.912.000 seguidors.


Per la seua banda, "Escenas de matrimonio" en Telecinco marca des del dia de Nadal una mitja del 22% de share i 3.752.000 fidels, és a dir, quatre punts i 700.000 televidents per davall de la seua mitja de temporada (26.1% i 4.457.000).


"És un programa de cançons, no de cantants"


"L'important és saber-se la lletra, perquè és un programa de cançons de tota la vida, no de cantants", assegurava llavors Rivas, el qual afegia que "Al pie de la letra" està dirigit a tots els públics: "Com diuen els jocs de taula, és apte de 0 als 99 anys".


"Al pie de la letra" compta amb sis concursants que han de demostrar el seu grau de coneixement de les lletres, superant diverses proves amb coneguts temes musicals. El programa es planteja com un xou musical, en un gran plató, amb públic i ballarines, una orquestra i quatre cantants amb veu en directe: Guillermo Martín, Carles Torregrosa, Sandra Polop i Mercedes Durán.


Per mitjà d'una sèrie de rondes eliminatòries, es posen a prova en l'escenari els coneixements lírics de 6 concursants fins que al final quede només u. L'últim concursant juga una prova final que determina el valor del premi en metàl·lic que el participant es porta.

1 comentario:

Anónimo dijo...

sobre todo lo que mas me gusta de al pie de la letra es el presentador ,pues sin este chico seria un programa mas , lo hace estupendamente bien ,tiene mucha chispa ,ya estaba bien de ver siempre a los mismos ,como jesus vazquez ,que como dice el refran cobra fama y echate a dormir ,un diez bien alto para javier strada

Temps de Tele

Temps de Tele