lunes, 7 de enero de 2008

CONEIX ALS CONCURSANTS DE "FAMA,¡A BAILAR!" DE CUATRO

Cuatro marca un nou ritme en les sobretaules amb l'estrena, des d'este dilluns a les 15:30, del seu nou talent xou 'Fama ¡a bailar!', que estarà presentat en directe per Paula Vázquez. El diumenge a la nit, en un programa especial la cadena va donar a conéixer als 20 ballarins que entraran a formar part de l'Escola de Ball de 'Fama'.

La nova oferta de Cuatro és un original format en què es donarà l'oportunitat de complir el seu somni a 20 persones per a les que el ball ho és tot. Durant la seua participació en este reallity podran demostrar la seua capacitat com a artistes i perfeccionar la seua tècnica en l'escola dirigida per Víctor Ullate Roche. Els concursants conviuran en esta Escola i realitzaran un màster intensiu que comptarà amb classes, entrenaments i assajos a càrrec de coreògrafs, ballarins i professionals del món de la dansa.

Dilluns, 7 de gener, el gran dia.

Els espectadors podran veure als 20 concursants, 10 xics i 10 xiques, sobre la pista de ball del programa i d'observar la seua convivència en la casa i el seu progrés en les classes. Per a això, els 20 aspirants conviuran les 24 hores del dia en l'Escola de Ball de Fama, on rebran classes diàries per a consolidar la seua formació.

El primer dia es formen les parelles de ball, però els participants sempre concursaran individualment. Per a arribar al final hauran de recolzar-se en la seua parella, però per a guanyar el concurs, hauran d'eliminar-la. És a dir, si un ballarí resulta nominat, automàticament ho estarà la seua parella.

Estos són els triats, ells formen 'Fama ¡a bailar!.

Javier Martín
Edat: 24 anys
Procedència: Las Palmas de Gran Canària
Professió: ballarí
Formació en dansa: clàssic, jazz, funky i hip hop.

Es considera un xic amb iniciativa, sensible, afectuós i divertit. Va començar a ballar des de molt xicotet, i la dansa és per a el la seua forma d'expressió. El seu somni és dedicar-se al món de la música, i ha renunciat a la seua família, als seus amics i a la seua terra per aconseguir-ho. Va deixar les illes per a formar-se a Madrid.

Marisa Marcos
Edat: 29 anys
Procedència: Madrid
Professió: Auditora de comptes.
Formació en dansa: jazz, funky, hip hop, dansa del ventre, bailes llatins.

S'autodefinix com una persona extravertida, parladora, simpàtica i cabota. La seua passió, des de xicoteta, ha sigut el ball, però va decidir estudiar la carrera de Gestió i Administració Pública per a assegurar-se el seu futur professional. Esta era la seua última oportunitat per a dedicar-se al ball i va decidir arriscar-se presentant-se al càsting de Fama, a ballar!.

Marcos Díaz
Edat: 18 anys
Procedència: Madrid
Professió: Estudiant d'auxiliar d'infermeria
Formació en dansa: flamenc, ballet clàssic, dansa espanyola, bailes de saló.

Marcos és un xic que ha nascut per a ballar i el seu desig és arribar al màxim alt. Se sent orgullós de la seua família, i rep d'ells un gran suport. És el benjamí de l'escola i té molta il·lusió per tot. S'autodefinix com un xic sincer, amable, divertit i feliç.

Vicky Gómez
Edat: 19 anys
Procedència: Salamanca
Professió: ballarina.
Formació en dansa: actualment, cursant 4t en el Conservatori de Dansa Clàssica. A més, domina el jazz i l'hip hop.

Procedix d'una família de ballarins i és una cosa que porta dins des de sempre. Es considera alegre, optimista i, sobretot, lluitadora. L'única cosa que desitja en la vida és arribar a ser una gran ballarina professional. La seua passió per la dansa li ha portat a estudiar en New York i en Els Angeles.

Hugo Rosales
Edat: 20 anys
Procedència: València
Professió: estudiant electrònica, professor d'hip hop ballarí de break danse.
Formació en dansa: hip hop i break danse.

Va començar a ballar als 10 anys i, des de llavors, el ball s'ha convertit en una forma de vida. Hugo expressa i transmet el que sent a través del ball. S'autodefinix com un xic sociable, tranquil, independent i perseverant. Va aparcar la seua carrera de telecomunicacions per a dedicar-se en exclusiva al ball.

Quique Guijarro (Quique)
Edat: 25 anys
Procedència: Las Palmas de Gran Canària
Professió: Hostaleria

Estudiant de segon d'INEF, és un apassionat del ball i domina tant el funky com l'hip-hop. Ha participat en alguns espectacles com a acompanyant d'artistes. És un jove simpàtic, amable i bon company. Quique és un enamorat del ball i el càsting ha suposat una experiència única per a ell.

Jesús Martín
Edat: 22 anys
Procedència: Barcelona
Professió: Monitor de classes de ball i model.
Formació en dansa: jazz, funky i hip hop.

S'autodefinix com un xic afectuós, cabota i presumit. Li atrau el món de l'espectacle en general i, per això, no sols s'està formant en la dansa, sinó també en la interpretació. La seua il·lusió és poder participar en un programa de televisió.

Sonia Navarro
Edat: 31 anys
Procedència: Barcelona
Professió: ballarina
Formació en dansa: acrobàcia, jazz, clàssic

Va decidir dedicar-se al ball quan la seua carrera com a gimnasta arribava a la seua fi. Se'n va anar a Itàlia per uns dies i es va quedar a viure allí a l'enamorar-se d'un coreògraf amb què es va casar. Este programa li dóna l'oportunitat d'aconseguir treball a Espanya com a ballarina, i estar prop de la seua família de nou.

Francisco Jiménez (Kiko)
Edat: 25 anys
Procedència: Màlaga
Professió: gogó
Formació en dansa: hip-hop, funky i salsa.

El seu somni és ser ballarí i, algun dia, cantant. Fran es considera sociable, bromista, simpàtic i tranquil. Ha viscut a Londres des de xicotet i va decidir tornar a Espanya per a dedicar-se al ball.

Esther López
Edat: 19 anys
Procedència: València
Professió: Professora de clàssic i flamenc
Formació en dansa: Està estudiant 5t curs en el conservatori de dansa de València

A Esther res se li resistix. Té ganes de menjar-se el món. El ball és la seua passió. Viu amb el seu nóvio des de fa tres mesos. Està molt enamorada del seu xic, encara que li fa certa pena que ell no la recolze en este somni. El que més valora de les persones és la sinceritat. Té dos germans menuts que també es dediquen al ball.

Slvia Puyol
Edat: 20 anys
Procedència: Barcelona
Professió: Professora de dansa
Formació en dansa: Cursant comèdia musical

Es considera una xica sensible, esvalotada, visceral i molt extravertida. Ha renunciat a tindre una carrera universitària pel ball. El seu gran son seria ballar en els teatres més importants de tot el món. Quant a l'amor, afig: “adore el meu nóvio, però és massa zelós”.

Alejandro Gutiérrez
Edat: 22 anys
Procedència: Sevilla
Professió: Monitor de ball
Formació en dansa: Cursos de Hip Hop i Jazz

Es considera extravertit, alegre i un poc “pallasso”. Odia les injustícies, i fuig dels mals rotllos. Alex comenta: “Odie la falta de respecte, este món està molt necessitat amor”. ¿El seu somni?, ser un ballarí reconegut. Son pare va ser dels primers B-Boys que van sorgir a Espanya, i el que li ha inculcat el seu amor pel ball.

Lorena Gallego
Edat: 19 anys
Procedència: Barcelona
Professió: Ballarina
Formació en dansa: Formació en clàssic, contemporani, modern jazz i Hip Hop

Va arribar al món del ball de manera casual. La seua millor amiga es va apuntar a classes de ballet, i ella va decidir fer el mateix. Assegura haver renunciat a la seua família pel ball. El que realment li fa feliç en la vida és estar rodejada de la seua família i amics. Està molt unida a sa mare.

Tari Barceló
Edat: 20
Procedència: Palma de Mallorca
Professió: Monitora de ritmes
Formació en dansa: Curs d'instructor de danse

Es definix com una persona molt alegre i divertida. És pur sentiment, i s'emociona amb qualsevol cosa. És una apassionada de la música. Es passa el dia pensant en possibles coreografies. Té nóvio des de fa tres anys, i d'ell diu que: “És la persona que més em recolza”.

Miguel Ángel Cortés
Edat: 22 anys
Procedència: Cadis
Professió: Ballarí en agència d'espectacles
Formació en dansa: títol de monitor de Funky – Hip Hop. Certificat de ballarí per Moderna Grimes.

S'autodefinix com un xic afectuós, emotiu, sincer i extremadament sensible. Dedica la seua vida al ball, la seua gran passió. Està molt aferrat a la seua família. Sa mare és la seua millor amiga.

Tatiana Morcillo Llévenes
Edat: 23 anys
Procedència: Còrdova
Formació en dansa: Ballet clàssic
Estudis: Cursant Ciència i tecnologia dels aliments

El ball és "la seua forma de vida, part del seu ser i el seu gran amor". Porta fent ballet clàssic des dels tres anys. Afirma que renunciaria a tot pel ball. En la vida, no es planteja una altra cosa que no siga dedicar-se a la música. La concursant andalusa comenta que busca l'èxit en el programa: “és la meua gran oportunitat i lluitara per arribar a la final”.

Ángel Martín
Edat: 28 anys
Procedència: Sevilla
Professió: Professor de ball
Formació de dansa: hip hop i llatí

Este sevillà s'autodefinix com una persona alegre, sensible, generós i amb poca confiança en si mateix. Va començar a ballar fa 4 anys com hobbie i va descobrir que era la seua vida. Entrar en el programa és una oportunitat per a aprendre i millorar en la seua carrera professional. El seu somni és tindre la seua pròpia escola.

Susana Romero
Edat: 34 anys
Procedència: Madrid
Professió: Professora de ball
Formació de dansa: jazz

És casada i té un fill de 2 anys i mig. Es considera una persona molt parladora, riallera i molt responsable. Va deixar un treball estable com a professora per dedicar la seua vida a la dansa. Per a ella ballar és com respirar i una cosa que necessita per a sentir-se feliç. Per a ella, entrar en este programa és la gran oportunitat que mai ha tingut.

Patricia García
Edat: 20 anys
Procedència: Madrid
Professió: Estudiant
Formació: funky i modern

Patricia s'autodefinix com una xica molt sociable, activa i divertida. La seua passió per la dansa li'l va inculcar la seua germana des de molt xicoteta. El millor moment de la seua vida va ser quan va ser seleccionada com a concursant del programa.

Francisco Ruvira (Paco)
Edat: 20 anys
Procedència: Alacant
Professió: Dependent
Formació: clàssic i hip hop

Este valencià de raça gitana es definix com sincer, sociable, responsable i molt divertit. El seu somni és ser un gran ballarí. Comenta que si la música no existira, ell la inventaria perquè per a ell ballar ho és tot. Vol entrar en el programa per a demostrar tota la seua vàlua.

3 comentarios:

fansdehugo dijo...

HUGO eres el mejor tenemos un...
soomos unas fans number1
iremos a valencia para conocerte kuando ganes fama pork GANARAS jaajaja
óooòooo
bailas requetebien

bsss wapo

bertaeva
evaberta

(K)shhhhhhh..

Anónimo dijo...

Hugo eres lo mejor en fama....
te quiero muxoooooo!!!!!!

Anónimo dijo...

mary eres la mejor en fama continua como eres te quiero muxo....
mary & hugo us quiero muxo
eres los ganadores de fama a bailar......

Temps de Tele

Temps de Tele