miércoles, 16 de enero de 2008

LA CARTA D'AJUST TINDRA VIDA PROPIA EN ANTENA 3

Si un dia està veient la tele i nota que les barres de color de la seua pantalla comencen a moure's i parlar, com si tingueren vida pròpia, no ajuste el seu televisor, ja que podria tractar-se d'un nou programa d'Antena 3.

Baix esta premissa arranca “The Barz”, un nou format de Canal+ França els drets del qual per a Espanya posseïx la cadena de Planeta, segons avança hui Vertele.Com.

“Los Barz” animaran la graella de la cadena

La mira o carta de barres de color és un senyal de vídeo que s'utilitza en la producció de televisió per a la comprovació de l'estat dels sistemes de producció, que generen, tracten i transmeten, el senyal de televisió.

Però, què passaria si les barres de color dels televisors foren en realitat persones de carn i os que es relacionen entre si?

Este és l'argument de partida de “The Barz”, una sèrie de sketches d'humor surrealistes, de menys d'un minut de duració, pensats perquè la cadena els emeta al llarg del dia, repartits per la graella en moments puntuals. L'objectiu és que estos gags creen addicció entre els espectadors, a fi de dinamitzar i fer més atractiva la programació.

Condemnats a interpretar sempre el mateix guió

“The Barz” (Los Barz) és el nom d'estos personatges que habiten en les barres de color que apareixen en els vídeos i continuïtat de programació de les televisions.

Molt poca gent sap que en la carta d'ajust viuen humoristes del món real que estan condemnats a interpretar el mateix guió una vegada i una altra i a dir la mateixa frase: “Beep!!”..

Totes les peces, que comencen amb set barres de color en la pantalla i un to de fons, conten les relacions que tenen entre si estos personatges i el patiment del frustrat director, que al final sempre ha de tallar la gravació.

Bona acollida a la seua estrena a França

“The Barz”, que emet actualment la seua segona temporada en Canal + França, és un dels formats més originals que es van presentar en l'últim mercat Mip TV, tal com va informar en el seu dia la premsa.

A causa de la bona acollida que ha tingut esta iniciativa en la TV francesa des de la seua estrena el passat mes de setembre, en l'actualitat els sketches són una miqueta més llargs.

Podria estar preparat per a la seua estrena al febrer

Antena 3 ja està treballant en el projecte amb la productora Four Luck Banana, en el currículum de la qual figuren programes per a Quatre (“El sexómetro”, “Gran Slam”…), la pròpia cadena de Sant Sebastià dels Reis (“Ya es viernes o no”) i autonòmiques (“Qui corre vola”), entre altres.

El càsting per a seleccionar els actors que donaran vida als nous personatges d'Antena 3 començarà en breu, i si el resultat és finalment del grat de la cadena, esta podria estrenar-lo al febrer o març.

Substituiran a Antenito com noves estreles de la cadena?

El projecte de “The Barz” recorda en una certa manera al de “Antenito”, la mascota virtual creada fa tres mesos per Antena 3 a manera de prova. Un element gràfic que també naixia amb vocació d'acompanyar i recolzar els continguts de la cadena.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele