miércoles, 16 de enero de 2008

"LOS LUNNIS" CONQUISTEN AMERICA

La cadena privada dels Estats Units Mega TV, que a través de DIRECTV Mes manté cobertura en obert per a tot el país, ha adquirit la sèrie infantil de TVE 'Los Lunnis', de la que en principi, s'emetran 120 capítols.

Amb esta iniciativa, els xiquets nord-americans coneixeran els divertits personatges que viuen en Lunalunera, un món d'imaginació i fantasia en què es fan realitat molts somnis i on ocorren coses que en la Terra pareixerien estranyes.

Mega TV, la cadena nord-americana que ha adquirit la sèrie 'Los Lunnis', amb seu en el sud de Florida, distribuïx el seu senyal a nivell nacional a través del Canal 405 de DIRECTV Mes amb una programació dirigida al públic hispà. Mega TV pertany a SBS, propietària i operadora de 20 radioemissores situades en els principals mercats hispans de Nova York, Los Angeles, Miami, Chicago, San Francisco i Puerto Rico.

'Los Lunnis', espai infantil estrela de Televisió Espanyola, 100% producció pròpia, es veu en 20 països amb els seus diferents formats de sèrie, càpsules educatives, cançons i programes especials. També les seues versions de “El Quijote” i “La Odisea” han tingut molt bona acollida internacional.

RTVE manté un acord amb Televisa Internacional que contempla, a més de Mèxic, tot el continent americà (Veneçuela, Brasil, Panamà, Perú, Hondures, Paraguai, Nicaragua, Guatemala, Equador, Costa Rica i Colòmbia). També prestigioses cadenes públiques europees com el RAI a Itàlia i RTP a Portugal tenen com un element important de la seua programació infantil a 'Els Lunnis'. A més, se'ls poden veure en països com Turquia, Sèrbia, Bosnia-Herzegovina-Hercegovina i Macedònia.

Reconeixement internacional

'Los Lunnis' són ambaixadors d'UNICEF, han rebut 30 premis nacionals i internacionals i van ser candidats als Emmy Internacional en 2005. Entre els seus principals guardons destaquen el “Prix Jeunesse Iberoamericano”, el “World Media”, TP de Oro, Micrófono de Oro, Premio de la ATV i Premio Amigo. A més, han aconseguit múltiples reconeixements d'associacions de telespectadors i 8 discos de platí per la venda de les seues cançons.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele