martes, 22 de enero de 2008

ROCIO MADRID Y CARLOS LOZANO NOUS PRESENTADORS DE "¿QUE APOSTAMOS?"

Rocío Madrid acompanyarà a Carlos Lozano en la nova edició del mític concurs “¿Qué apostamos?”, que estrenaran les cadenes autonòmiques pròximament, segons avança la premsa especialitzada en televisió.

Junt amb la presentadora i actriu malaguenya, que va botar a la fama en "Crónicas Marcianas", la Forta i Europroduccions també utilitzaven altres noms, com els de Eva González i Paula Vázquez. Esta última va rebutjar la proposta per a fer-se càrrec de "Fama" en Quatre.

Rocío Madrid, recentment fitxada pel reeixit serial andalús "Arrayán", va presentar recentment el reality “El cortijo de 1907” en Canal Sud junt amb Rafael Cremades. Anteriorment, va formar part de l'elenc d'actors de la sèrie “Fuera de control”, en L'1.

Carlos Lozano, presentador del programa

Carlos Lozano serà el presentador de la nova versió del mític concurs “Qué apostamos?”.

La Forta i Europroduccions van pensar inicialment en Bertín Osborne com a substitut de Ramón García -conductor de la primera etapa del format en TVE- però pareix que l'artista va ser descartat per diferències econòmiques.

Després es van plantejar altres candidats però ha sigut finalment Carlos Lozano el triat per a posar-se al capdavant del nou “Qué apostamos?” que emetran Telemadrid, Canal Sur, Canal 9 i Castilla-La Mancha TV, a les que podrien anar sumant-se altres autonòmiques.

Carlos Lozano intentarà compaginar la conducció de “¿Qué apostamos?”, pensat per a emetre's en l'horari de màxima audiència del dissabte, amb el magacín de varietats i espectacle “En esta noche” que conduïx els divendres des d'esta tardor en la televisió 7 regió de Múrcia amb una bona audiència mitjana del 4.4% (1.2 punts per damunt de la mitjana de la cadena).

Carlos Lozano torna a Telemadrid i Canal 9

El nou “¿Qué apostamos?” suposa la tornada de Carlos Lozano a Telemadrid i Canal 9, cadenes en què en la primavera de 2005 va presentar el programa de càmera oculta "Mira allí”. El popular presentador madrileny de 45 anys s'havia desvinculat a finals de 2004 de TVE, emissora a què havia estat lligat en els anys anteriors amb programes com “El precio justo”, les tres edicions de “Operación Triunfo”, les dos de “Eurojunior, “El verano de tu vida” i les dos gales prèvies a Eurovisió, “Elige tu canción”, entre altres.

Després va tornar ocasionalment a La Primera per a conduir alguns programes, com “El disco de oro” junt amb Patricia Conde en 2005, amb audiència discreta, i el mateix programa al desembre del 2006 junt amb Nina. Va ser precisament esta l'última vegada que Carlos Lozano va presentar un espai per a una TV d'àmbit nacional.

“OT”, “El precio justo” i "Eurojunior", els èxits de Carlos Lozano

Al marge d'estos entropessons, en el currículum de Carlos Lozano figuren alguns dels programes de més èxit en TVE dels últims anys.

A més de les tres primeres edicions de “OT”, cal recordar que va presentar les primeres entregues de “Eurojunior” i l'adaptació diària de “El precio justo” que va emetre La Primera en les seues vesprades de 2000, líder d'audiència amb un 27,9% i 2.323.000 espectadors, uns registres que TVE no ha tornat a aconseguir des de llavors.

Carlos Lozano va abandonar este concurs per a conduir “OT”. L'audiència va baixar després considerablement amb el seu posterior presentador, Guillermo Romero.

Així era “¿Qué apostamos?”

El concurs “Qué apostamos?” és un format d'origen italià que es va emetre en TVE entre els anys 1993 i 2000. Ramón García va presentar totes les temporades junt amb Ana Obregón, excepte les dos últimes en què esta va ser substituïda per Antonia Dell`Ate.

Al programa d'Europroduccions acudien persones que havien de realitzar una prova que es posaven ells mateixos com a repte, alhora que una sèrie de famosos apostaven una quantitat de diners ficticis per a veure si l'aconseguien o no.

Les proves solien ser d'insòlites a sorprenents; sincronitzar molts rellotges perquè sonaren al mateix temps, muntar uns xiquets de 9 anys un motor professional de cotxe en menys de 10 minuts, posar un grandíssim pes de tones sobre una estructura d'ous posats en vertical... etc. En cada programa es realitzaven unes quatre apostes.

A la primavera de l'any 2000 es va fer una nova edició, que va acabar al juny d'eixe mateix any sense obtindre l'èxit esperat.

Una de les parts més recordades i característiques del programa eren les dutxes entre Ramón García i Ana Obregón . S'invitava al públic de casa a portar un objecte concret fins al plató i si al final del programa aconseguien reunir una quantitat determinada, s'havia de mullar en la dutxa el presentador/a que s'havia acordat.

També es va fer popular el director d'orquestra del programa -el mestre Leiva-, així com la frase "prueba superada!" de Ramón García si passaven reeixidament el repte o "prueba no superada" en cas contrari.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele