lunes, 14 de enero de 2008

LORENA BERDUN TORNA A TVE

Lorena Berdún torna a TVE, però no ho fa amb una programa de sexe sinó amb un format d'entrevistes a personatges molt variats "sense un perfil concret" per a l'horari estel·lar de La Primera, segons ha confirmat a la premsa un portaveu de la cadena pública, que matisa que "esta vegada no parlarà de sexe".

Amb el nou programa de la psicòloga i sexòloga, que estarà preparat per a emetre en este primer trimestre, TVE cobrix l'absència en la seua graella d'un gran programa d'entrevistes per a l'horari de màxima audiència des de finals de la passada temporada, quan Jesús Quintero va abandonar la cadena pública al·legant motius de salut després de la polèmica de la seua entrevista censurada a José María García.

Berdún va presentar en 2004 en TVE-1 el consultori "Dos rombos", però la seua última incursió en la cadena estatal va ser en 2006 amb la sèrie "Con dos tacones", que Girava al voltant de l'amor, el desamor i la infidelitat en clau d'humor. La sexòloga, esdevinguda en actriu, encapçalava un repartiment format per Rosario Pardo i Jordi Bosch. Darrere d'un estrena en què no va superar els 2,7 milions d'espectadors (19,2%) i un segon en caiguda lliure (1.917.000 persones, 13,6%), TVE va decidir retirar la ficció d'antena.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele