martes, 1 de enero de 2008

CUATRO FITXA A PAULA VAZQUEZ

Paula Vázquez torna a televisió per a conduir, a partir del 7 de gener, el nou talent xou de Quatre "Fama ¡A Bailar!", segons ha confirmat Cuatro en un comunicat.

Vázquez se posarà al capdavant del programa en les sobretaules diàries -15.30 hores- una vegada concloguen els actuals càstings d'horari de màxima audiència. La gallega conduirà també els resums setmanals de "Fama ¡a bailar!" els caps de setmana.

"Fama" tindrà un canal 24 hores en Digital +

A més, el nou format de Quatre contarà, des del 7 de gener, amb un Canal 24 hores en el dial 19 de Digital +, en el que els espectadors podran viure en primera persona tot el que succeïsca en l'Escola de Ball. Les classes, la convivència, els assajos… en definitiva, el dia a dia dels 20 aspirants a la Fama.

De dilluns a divendres, “Fama, ¡a bailar!” s'emetrà en directe des de l'Escola de Ball annexa a la residència on conviuran els concursants. Produït per Zeppelin ("Gran Hermano", "Supermodelo"), el reality es va estrenar dimarts passat amb una mitja del 5.2% de quota i 901.000 espectadors, dada que va millorar en la seua següent emissió a un 7.1% i 1.224.000.

Paula Vázquez torna a televisió quasi un any després

Amb la seua incorporació a Cuatro, Paula Vázquez torna a televisió de forma regular quasi un any després del seu últim treball. Concretament, va ser el passat hivern en L'1 de TVE amb “Misión Eurovisión”, el concurs musical que buscava el nostre representant per al dit festival.

Mentrestant, durant este 2007, a l'expresentadora de “La isla de los famosos” o “Los más…” hem pogut veure puntualment com invitada en programes com “Boquería 357” de TV3 (el passat octubre en la tornada de Santi Millán a l'emissora catalana) o “Planeta finito” (el passat estiu en la Sexta amb el seu viatge a Tailàndia).

Barallarà amb "El Tomate" i "Sé lo que hicisteis..."

Com ja vam informar en "Temps de Tele", "Fama ¡a bailar!" s'emetrà de dilluns a divendres de 15.30 a 16.45 hores, en compte de "Friends" i en competència directa amb "Aquí hay tomate" (Telecinco), "Amar en tiempos revueltos" (La 1) i "Sé lo que hicisteis" (laSexta). A més, durant el cap de setmana, Cuatro oferirà un resum amb els millors moments del concurs i imatges inèdites.

Abans de l'estrena el 7 de gener i des de dimarts passat, la cadena està emetent els càstings durant dos setmanes -del 25 de desembre al 6 de gener- a través de microespais que s'oferixen a les 21:30 hores, coincidint amb els quinze dies que descansa "El Hormiguero".

Un objectiu per a cada dia de la setmana

Els participants de “Fama, ¡a bailar!” treballaran en parelles en tres estils de ball diferents cada setmana. El pla d'estudis de l'escola planeja que cada dia de la setmana tinga una finalitat concreta.

Així els dilluns serà jornada d'expulsió; els dimarts, es durà a terme la primera audició amb el jurat; el dimecres, es triaran els millors ballarins; els dijous, els dos millors participants i les seues parelles lluitaran davant del jurat per la immunitat; i els divendres, totes les parelles ballaran i el jurat decidirà els dos nominats, que, a més, arrossegaran a les seues parelles.

Els 20 participants -10 xics i 10 xiques- lluitaran pel premi final, que en esta ocasió serà una beca d'estudis en una escola de ball internacional, possiblement d'EE.UU.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele