martes, 15 de enero de 2008

EXTREME TEUVE EMETRA A ESPANYA LA SERIE SOBRE "TERMINATOR"

Extreme Teuve, el canal temàtic d'acció disponible en diversos operadors de cable, ha adquirit els drets d'emissió per a Espanya de 'Terminator: The Sarah Connor Chronicles'.

La sèrie es va estrenar diumenge passat als Estats Units, aconseguint la millor arrancada d'una nova sèrie en els últims mesos, amb més de 18 milions d'espectadors en FOX.

'Terminator: The Sarah Connor Chronicles' comprén el període entre els films "Terminator 2: El juicio final" i "Terminator 3: La rebelión de las máquinas".

Sarah Connor porta una vida normal de mare fadrina al mateix temps que intenta ensenyar al seu fill, John Connor, tècniques de supervivència i guerrilla per a poder liderar la seua futura lluita contra les màquines. Però els Terminator enviats del futur no deixaran de perseguir-los. Amb l'ajuda d'un nou Terminador. Cameron, decidix passar a l'atac i acabar amb Skynet definitivament.

La sèrie esta protagonitzada per Lena Headey vista en pel·lícules d'èxit com "300" i "Rumores que matan". El repartiment el completen Summer Glau i el jove Thomas Decker, a qui vam poder veure en 'Héroes'.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele