miércoles, 2 de enero de 2008

SEGON ESPECIAL "TU SI QUE VALES" A TELECINCO

Telecinco oferix este dijous, 3 de gener, el segon dels especials de 'Tú sí que vales', dos dies després d'emetre el primer. La cadena emetrà previsiblement la final de 'Tú sí que vales' dijous que ve 10 de gener, una setmana abans de l'estrena del nou 'Supervivientes'.

Amb la premissa que l'art està en el carrer, un mestre de la comunicació -Javier Sardá-, un geni de la interpretació -Ángel Llácer- i una experta en càstings -Noemí Galera- aportaran la seua professionalitat i experiència per a avaluar els participants de 'Tú sí que vales'.

Christian Gálvez, presentador de 'Pasapalabra', serà el conductor de les gales i oficiarà com a mestre de cerimònies donant pas als artistes i animant-los en el repte de demostrar que la seua disciplina és la que més divertix als espectadors.

La fase prèvia de 'Tú sí que vales', espai realitzat en col·laboració amb Gestmusic, estarà composta de dos programes especials i, a continuació, una gala final. En el primer d'ells, es van oferir les actuacions de dos germans cantautors, un espectacle acrobàtic amb hula hoops, un grup de xiquets ballarins de claqué, un número de màgia amb cartes i un altre de mentalisme i, a més, la intervenció d'un humorista. També es van pujar a l'escenari una família de forçuts, un grup de capoeira i batuka i un showman imitador.

Els tres membres del jurat juguen un paper fonamental en el programa, no sols perquè decidiran els que passen a la següent fase, sinó perquè podran demanar als concursants que repetisquen la seua actuació perquè introduïsquen modificacions o detindre l'espectacle en el moment que ho desitgen. Darrere d'una reunió privada al final del segon programa, Javier Sardá, Ángel Llácer y Noemí Galera decidiran quin candidat passarà a la final, la victòria de la qual tindrà una doble recompensa: un premi en metàl·lic de 30.000 euros i la possibilitat de demostrar novament la seua vàlua artística en dos actuacions posteriors que tindran lloc en Telecinco.

'El ventilador' estrena dia d'emissió

Després del segon especial de 'Tú sí que vales', torna a Telecinco 'El ventilador' de Yolanda Flores darrere d'unes quantes setmanes de descans. El programa d'entrevistes estrena a més dia d'emissió, passant del la nit del dimarts a la del dijous.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele