jueves, 10 de enero de 2008

L'1 DE TVE PREPARA L'ADAPTACIO D'UN NOU CONCURS FAMILIAR

L'1 de TVE prepara la vinent estrena de 'Superdupla', un concurs familiar format per parelles de pares i fills. Es tracta de l'adaptació espanyola d'un format xilé del mateix nom estrenat este estiu en la cadena TVN.

Es tracta d'un programa de preguntes i respostes, en el que els fills demostraran quant saben dels temes "de majors" i viceversa.

Les proves de 'Superdupla'

Ells creuen que...

Consistix en un set de preguntes en què un integrant de cada parella ha de coincidir amb la resposta majoritària del públic de l'estudi I viceversa, si encerta sumarà diners.

ABC

Consistix en el fet que cada parella jugant juntes han de respondre en 60 segons i alternativament una paraula a partir d'una definició que diran els conductors partint amb una lletra definida de l'abecedari.

Al final se sumaran els euros acumulats d'ambdós jocs i la parella que haja tingut pitjor rendiment serà eliminada sense dret a cobrar els diners acumulats fins a eixe moment.

El meu món, el teu món

Consistix en un set de preguntes on un integrant de cada parella ha de respondre encertadament preguntes relacionades amb el món de l'altre integrant i viceversa. Finalitzat el joc es farà un recompte de les sumes en diners acumulats i la parella de pitjor rendiment serà eliminada sense dret a cobrar els diners acumulats fins a eixe moment.

Bombarduelo

Juguen les dos parelles finalistes i consistix en el fet que cada parella per separat ha d'encertar en 60 segonament i alternadament el nombre més gran de personatges que se'ls mostrarà en una pantalla. Els diners acumulats en este joc se suma al dels anteriors i la parella que tinga el pitjor rendiment serà eliminada i no podrà cobrar els diners acumulats fins a eixe moment.

L'aposta final

Només participa la parella finalista i consistix en el fet que un dels integrants de la parella ha de respondre un qüestionari sobre dades personals de l'altre.

L'altre integrant ha d'apostar un suma en diners entre tres xifres predeterminades segons quant segur estiga que l'altre sap o no la resposta.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele