miércoles, 30 de enero de 2008

TVE INICIA EL RODATGE DE LA NOVA SERIE "PLAN AMERICA"


TVE aposta de nou per la “ficció espanyola de qualitat” amb “Plan América”, una producció que es gravarà íntegrament en interiors i exteriors naturals, amb càmeres d'Alta Definició, i que compta amb un repartiment d'actors encapçalament per Pepe Sancho, ha confirmat la cadena pública en roda de premsa.

Eva Cebrián, directora de Programes de Televisió Espanyola, i David Martínez, director de Ficció de TVE, han presentat la sèrie als mitjans de comunicació este dimecres a Madrid acompanyats per la directora general de Notro Televisió -que produïx la sèrie-, Nathalie García, el director de Ficció de Notro Televisió, César Rodríguez, el president del capítol de Tenerife, Ricardo Melchior Navarro i l'actor Pepe Sancho, que protagonitza la sèrie.

El conegut actor, que interpretarà el paper del director del departament mèdic de la ONG Pla Amèrica, ha afirmat en la roda de premsa que “esta sèrie és la tornada del cine a la televisió”. Amb ella, ha continuat Sancho, “es torna a rendir tribut al cine per a fer televisió” com van fer al seu entendre grans figures com Pilar Miró.

El rodatge comença este dijous

La sèrie, el rodatge de la qual comença este dijous, recrea la vida d'un grup de cooperants espanyols que treballen a milers de quilòmetres de les seues cases, en Tuculapa, un lloc imaginari de Llatinoamèrica. Els voluntaris hauran de superar tot tipus d'adversitats: són herois que es juguen la vida pels altres molt lluny de les seues cases.

Per a encarnar els protagonistes, la sèrie compta amb un repartiment de luxe: a més de Pepe Sancho estaran Fernando Cayo, Cristina Plazas, Daniel Holguín, Verónika Moral, Daniel Grao, Inma Cuesta, Martina García, Fabio Restrepo, Ramón Barea, Alberto Ammann i Alejandro Furth.

“Una sèrie de personatges desgarrats que estan lluny de les seues cases”

“Esta és una sèrie de personatges desgarrats que estan lluny de les seues cases. Això produirà una intensitat dramàtica molt gran” ha apuntat David Martínez, que ha destacat l'esforç de l'equip directiu de TVE per a comptar amb repartiments brillants en les sèries.

En este sentit, Pepe Sancho ha subratllat que els actors “aportarem el nostre granit d'arena perquè esta sèrie cride molt l'atenció i que l'espectador indecís veja Plan América”.

L'acció es desenrotlla per complet en interiors i exteriors naturals ubicats en l'illa de Tenerife i el rodatge es va a dur a terme amb càmeres d'Alta Definició.

“Es van a dedicar un mínim de deu dies de gravació per capítol i es va a mantindre un nivell de producció que difícilment ens podem permetre en ficció. Pla Amèrica és una gran història, una gran producció que es fa amb la cadena perfecta per a este projecte, TVE” ha apuntat César Rodríguez.

Per a ambientar en la ficció la regió de Tuculapa, a Llatinoamèrica, els productors han triat Tenerife. L'illa “pot representar als territoris espanyols i americans perquè està a mitjan camí, entre ells” hi ha assenyalat Ricardo Melchior.

Una zona privilegiada de Tenerife, la platja de Sant Joan, acollirà els 1.300 metres quadrats d'escenari -el centre mèdic i els seus voltants- en què es desenrotllarà l'acció de la ONG. El rodatge també comptarà amb nombroses seqüències en exteriors i amb una figuració molt cuidada en la que intervindran extres llatinoamericans.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele