lunes, 21 de enero de 2008

TRES NOUS RESIDENTS A "HOSPITAL CENTRAL"

Tres nous mèdics residents, Enrique, Sofía i Waldo -interpretats per Fran Perea, Juana Acosta i David Andrade, respectivament- se sumaran a l'equip de facultatius de 'Hospital Central', que ja es troba immersa en la gravació de la seua pròxima entrega de capítols.


La sèrie de Telecinco va tancar la seua catorzena temporada el passat 12 de desembre com la segona sèrie de ficció nacional més vista del curs televisiu després de 'Aída' amb una mitjana de 4.198.000 espectadors i un 25,3% de share.

Fran Perea donarà vida a Enrique Trujillo

Fran Perea s'incorpora a la plantilla d'Urgències de 'Hospital Central' per a donar vida a Enrique Trujillo, un metge resident de primer any que estarà baix la tutela de Héctor.

Enrique és un jove amable, treballador, educat i excessivament discret. La seua presència passarà pràcticament inadvertida per a la resta dels seus companys perquè mai discutirà amb ningú i farà el que es puga per evitar els moments de tensió, inclús donant la raó al contrari per a evitar disputes. Esta absoluta reserva serà una actitud premeditada l'origen de la qual constituirà una sorpresa per a tots.

La relació amb el seu adjunt i amb la resta de la plantilla serà molt cordial, encara que serà amb Alicia amb qui entaule una relació més íntima, ja que la infermera trobarà en Enrique tot el que ella busca en un home.

Fran Perea va botar a la fama després del seu pas per la sèrie de Telecinco 'Los Serrano', encara que les seues primeres incursions en la xicoteta pantalla es van produir de la mà de 'Al salir de clase' i 'El Comisario'. En cine ha participat en "El camino de los ingleses" (2006), "Los Mánagers" (2006) i "Las 13 rosas" (2007). A més, ha interpretat les bandes sonores de 'Los Serrano' i "Los Mánagers" i compta amb tres treballs en la seua discografia: "La chica de la habitación de al lado", "Punto y aparte" i "Los singles, vídeos y otros puntos".

Juana Acosta interpretarà a Sofía Carrillo

Un tràgic succés succeït quan només tenia 15 anys -el seu germà major va morir en un accident de tràfic- va marcar Sofía per a la resta de la seua vida fins a convertir-la en una ombra del projecte que els seus pares tenien per a eixe fill perdut.

Va estudiar Medicina perquè era la professió que haguera triat el seu germà i la necessitat no defraudar a ningú li ha portat a ser molt autoexigent i comportar-se amb determinació i una gran seguretat en si mateixa. És una professional molt efectiva, amb moltes ganes d'aprendre i unes magnífiques condicions per a convertir-se en una de les millors doctores de l'hospital.

En el central entrarà a treballar davall la supervisió de Lola, però des del primer dia veurà en la seua adjunta inseguretat i debilitat i prompte li perdrà el respecte, ja que es creurà millor que ella. Els seus companys la veuran com una arrogant i a Lola com la seua víctima. En el terreny sentimental actua d'una forma molt pragmàtica: fuig de parelles estables -a què considera com un fre en la seua carrera- i preferix les relacions esporàdiques.

Juana Acosta ha participat en les sèries 'Javier ya no vive solo', 'Policías en el corazón de la calle', 'El comisario', "La reina de Queens", "La dama del pantano" i 'Génesis, en la mente del asesino', en les tv movies "Diario de un skin" (2005) i "El asesino del parking" (2006) i en les pel·lícules "Los dos lados de la cama"(2005), "Slam" (2003), "Juegos bajo la luna" (2000), "Kalibre 35" (2000), "Es mejor ser rico que pobre" (1999) i "Golpe de estadio (1998).

L'actor equatorià David Andrade donarà vida a Waldo Jaramillo

El tercer metge resident que entra a formar part de la plantilla del central és Waldo Jaramillo -paper que interpreta l'actor equatorià David Andrade-, un resident de primer any que estarà baix la tutela de Javier Sotomayor.

Waldo va arribar a Espanya des d'Equador amb la finalitat de trobar treball i enviar diners a la seua família. El xic va complir amb este compromís exercint tot tipus d'oficis encara que, al mateix temps, va començar a lluitar per aconseguir el seu somni: estudiar Medicina, activitat que va poder compaginar amb la seua precària vida laboral amb molts sacrificis i esforços.

Aconseguir la plaça de resident en el central suposarà per a Waldo la realització de tots els seus projectes. No obstant això, la relació amb els seus companys no serà del tot cordial degut en part a la seua actitud -un tant de masclista- que provocarà diverses discussions amb el sector femení, sobretot amb Macadura, la directora d'Urgències.

David Andrade ha treballat com a actor en la pel·lícula "A golpes" (2005) i com a especialista en els llargmetratges "Salvador" (2006), "Ausentes" (2005), "The dancer upstairs" (2002), "No te fallaré" (2001) i "Tú que harías por amor?" (2001), entre altres títols.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele